18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (26-29 Ιανουαρίου 2023)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση:

Τους Σεβ. Μητροπολίτες Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο και  Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο, Αρχιερατικώς Προϊστάμενο της Περιφερείας Ταταούλων, οι οποίοι παρουσίασαν τις νέες Εκκλησιαστικές Επιτροπές των Κοινοτήτων της περιοχής της ευθύνης των. 

Τον Πανοσιολ. Μ. Αρχιμανδρίτη κ. Αγαθάγγελο, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και έλαβε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα πρόσφατα ονομαστήριά του.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Ναθαναήλ Φελεσάκη, με τον Εντιμ. κ. Μιχαήλ Νικολάου, Ιατρό-Ογκολόγο, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Σοφία, Επιχειρηματίες, από την Αθήνα. 

Τους Εντιμ. κυρίους Αντώνιο Πιτταρά, Επιχειρηματία, Γεώργιο Δημόπουλο, Οικονομολόγο, Ιωάννη Κοντόπουλο, Ιδ. Υπάλληλο, από την Νάξο, και Ευάγγελο Αγγελάτο, Επιχειρηματία, από την Αθήνα.

Την Ευγεν. κ. Κυριακή Φράγκου, Πρόεδρο της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων Θεσσαλονίκης, μαζί με συνεργάτες της εθελοντές και εθελόντριες.

Toν Ελλογιμ. Δρα Elçin Macar, Καθηγητή Πανεπιστημίου και συγγραφέα, από την Πόλη.

Την Ελλογιμ. κυρία Siren Çelik, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, Ιστορικό, από την Πόλη.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα, στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Μητροπολίτου πρώην Βελγίου κυρού Παντελεήμονος, που τελέστηκε από τον Ι. Ναό Ευαγγελιστρίας πόλεως Χίου, την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023.

Από τον Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχη κ. Αέτιο, Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, στην Οικουμενική Προσευχή για την Ενότητα των Χριστιανών, που τελέστηκε στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Χαλκηδόνος, την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023.

Εκπροσωπήσεις (29 Ιανουαρίου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε: 

Από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Θεοχάρη Δετοράκη, Άρχοντος Μ. Πρωτονοταρίου της Μ.τ.Χ.Ε. και Ομότιμου Καθηγητού Πανεπιστημίου, που τελέστηκε από τον Ι. Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μηνά, στο Ηράκλειο, σήμερα, Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023.

Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Ευγένιο Καρατζά, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως Χαλκηδόνος, κατά την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του Μορφωτικού Συλλόγου Μοδίου, αυθημερόν.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ