Free Porn
xbporn
25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ειδήσεις από το Φανάρι (31 Μαΐου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τίμησε διά της υψηλής του παρουσίας την εκδήλωση που διοργάνωσε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Πόλη στη μνήμη του Ελληνιστή Mario Vitti, το απόγευμα της Τετάρτης, 31 Μαΐου 2023, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ακροάσεις (30-31 Μαΐου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, μαζί με όμιλο Ιερέων της εκκλησιαστικής επαρχίας του.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, με τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Ισίδωρο Κάτσο, κληρικό της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Επίκουρο Καθηγητή στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο, με κληρικούς της επαρχίας του και την Ηγουμένη της Ι. Μονής Παναγίας Εικοσιφοινίσσης, Οσιωτ. Μοναχή κ. Αντωνίνη, πλαισιούμενη από Μοναχές της Αδελφότητός της.

Τον Πρύτανη του Καθολικού Ινστιτούτου των Παρισίων, με Καθηγητές και φοιτητές της Σχολής Κανονικού Δικαίου, προς τους οποίους έδωσαν διαλέξεις ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και ο Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου. 

Την Ευγεν. κ. Δανάη Βασιλάκη, Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη, μαζί με την οικογένειά της, με την ευκαιρία της ολοκληρώσεως της θητείας της και της οριστικής επιστροφής της στην Αθήνα.

Την Ευγεν. κ. Βιργινία Μαστρογιαννάκη, εικαστικό, από την Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ