Free Porn
xbporn
21.9 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (18 Σεπτεμβρίου 2024)

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση τον Εντιμολ. Άρχοντα Πρωτομαΐστορα της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Γεώργιο Προκοπίου, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Αδελφότητος των Αρχόντων του Θρόνου “Παναγία η Παμμακάριστος”, με την Ευγενεστάτη σύζυγό του και πολυπληθή ομάδα συνεργατών του, και ακολούθως παρεκάθησαν στην Πατριαρχική τράπεζα, η οποία προσεφέρθη στην Μαράσλειο Σχολή.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριο στο Οικολογικό Συμπόσιο «ΓΗ: Ένας Βιώσιμος Πλανήτης για όλους – Κάλεσμα για Δράση – Η αλλαγή είναι εφικτή», το οποίο συνδιοργανώθηκε από την Ι. Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, και το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (ΜΓΦΙ), από τις 10 έως 12 Σεπτεμβρίου 2024, στο Ρέθυμνο. Το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Θ. Παναγιότητος και της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Από τον Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχη κ. Αέτιο, Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, στο 26ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Κανονικού Δικαίου, με κεντρικό θέμα: “THE PAST, PRESENT, AND FUTURE OF CANON LAW: AN EVOLVING CHURCH MINISTRY”, το οποίο διοργανώνει η Εταιρεία Δικαίου των Ανατολικών Εκκλησιών, από τις 16 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2024, στην Αθήνα. 

Από τον Πανοσιολ. Μ. Σύγκελλο κ. Ιάκωβο, στην συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργάνωσε το Γενικό Προξενείο της Ουκρανίας στην Πόλη, την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, με αφορμή την επέτειο της Ανεξαρτησίας της χώρας.

Από τον Ιερόλ. Διάκονο της Σειράς κ. Ιερώνυμο Σωτηρέλλη, στη δεξίωση του Γενικού Προξενείου της Μάλτας στην Πόλη, με αφορμή την 60η επέτειο από την Ανεξαρτησία της χώρας αυτής, η οποία παρετέθη την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ