Free Porn
xbporn
25.3 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Προς Ο.Τ. απροκάλυπτα!

Του Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Θρόνου Γεράσιμου Φραγκουλάκη

Αννόβερο Γερμανίας

«ΟΤ», αρκτικόλεξο που στην περίπτωση αυτή σημαίνει ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ. Θα μπορούσε βέβαια να μεταφράζεται και σε «ΟΤΙ ΤΟΥ ‘ΡΘΕΙ», γιατί αυτός είναι ο ΟΤ, συνήθως γράφει ό,τι του ’ρθει, ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για Οικουμενικό Πατριαρχείο και Οικουμενικό Πατριάρχη των οποίων είναι φανατικός αντίπαλος, έως ορκισμένος εχθρός και ίδια είναι η στάση τους βεβαίως και για όποιον γράψει ή πει κάτι θετικό.

Στα περισσότερα λοιπόν άρθρα του ο ΟΤ γράφει ό,τι του ’ρθει με σκοπό πάντα να αλλοιώσει και να παραποιήσει την αλήθεια, να υποτιμήσει πρόσωπα και να δημιουργήσει σκιές γύρω τους και γενικώς όταν δεν υπάρχουν νέα προσπαθεί να τα δημιουργήσει προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Μία από τις αγαπημένες φαίνεται μεθόδους του είναι να αφήνει και υπονοούμενα, ούτως ώστε ο κάθε αναγνώστης να μεταφράσει τα γραφόμενα του όπως θέλει.

Σε τελευταία ανάρτησή του, η οποία αναφέρεται σε σχόλιο μου της 28ης Ιουνίου 2024,  ο συνήθως ανώνυμος αρθρογράφος αναφέρει: «Ὁ Ἀρχιμανδρίτης π. Γ. Φραγκουλάκης ἀποκαλύπτει τὸ ἐπίπεδον τοῦ Πατριαρχείου Κων/λεως, τὸ ὁποῖον τοῦ ἔχει ἀποδώσει τίτλον, τῆς Ἱ. Μ. Γερμανίας, ἡ ὁποία σιωπῶ­σα… συναινεῖ, καὶ τοῦ ἱστολογίου «Φῶς Φαναρίου», τὸ ὁποῖον δημοσιεύει τὰ κείμενά του. Εἶναι ἐνδεικτικὸν πόσον πολὺ τοὺς ἐνοχλεῖ ὁ «Ο.Τ.», ἐπειδὴ ἐκτελεῖ ἐπιτυχῶς τὸ δημοσιογραφικόν του καθῆ­κον, ὥστε ἐπιδίδονται εἰς ἀνηλεῆ ἀγῶνα σπιλώσεώς του. Ὁ «Ο.Τ.» δὲν κάμπτεται ἀπὸ τὰς ἀπειλὰς καὶ ὕβρεις. Ποῖος ἐκινητοποίησε τὴν χεῖρα τοῦ ἀρχιμανδρίτου;».

Αποκαλύπτω γράφει το επίπεδο του «Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως», της Ι.Μ. Γερμανίας  και του ιστολογίου «Φως Φαναρίου». Μιλάνε για επίπεδο αυτοί που το δικό τους επίπεδο όσον αφορά τουλάχιστον στην εφημερίδα ΟΤ συνήθως είναι δάπεδο και κατέβα! Ποιοι; Εκείνοι για των οποίων το έντυπο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος το 1992 είχε χαρακτηρίσει ως ένα Αντιεκκλησιαστικό, Σχισματικό και ψυχοφθόρο έντυπο!

Όπως βλέπετε γράφει για «Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως» και αποφεύγει τον όρο «Οικουμενικό» επειδή ακριβώς αυτό τους ενοχλεί και για την κατάργηση του παλεύουν συνέχεια. Αναφερόμενος στην Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας γράφει ότι «σιωπῶ­σα… συναινεῖ», τοποθετώντας με πονηρό τρόπο αποσιωπητικά, προσπαθώντας προφανώς έτσι να δημιουργήσει υπόνοιες. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη τους φορά και φοβούμαι πως ούτε και η τελευταία. Στο τέλος πιάνουν και τον ιστότοπο «ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ», ο οποίος δημοσιεύει τα κείμενά μου. Τους υπενθυμίζω ότι, στην αρχή κείμενά μου που αφορούσαν στον ΟΤ τα έστελνα απευθείας και μόνο σε αυτούς, αλλά πάντοτε με αγνοούσαν.

Την ίδια κατάσταση παραπληροφόρησης και κιτρινίλας θα συναντήσει ο κάθε αναγνώστης σε αναρτήσεις που αναφέρονται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Αναφέρουν στο παραπάνω άρθρο τους ότι ενοχλεί «ο «Ο.Τ.», ἐπειδὴ ἐκτελεῖ ἐπιτυχῶς τὸ δημοσιογραφικόν του καθῆ­κον, ὥστε ἐπιδίδονται εἰς ἀνηλεῆ ἀγῶνα σπιλώσεώς του. Ὁ «Ο.Τ.» δὲν κάμπτεται ἀπὸ τὰς ἀπειλὰς καὶ ὕβρεις». Το αν εκτελεί επιτυχώς το δημοσιογραφικόν του καθήκον, εξαρτάται από τους στόχους που θέτει και ναι, πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι, στον πόλεμό του εναντίον της Μητρός Εκκλησίας έχει υπερσυνέπεια. Όσο για τον ανηλεή αγώνα σπιλώσεώς του δεν τους μιμούμαστε, δεν γράφουμε ανώνυμα, ούτε με αποσιωπητικά. Όσον δε αφορά στο ερώτημά τους «Ποῖος ἐκινητοποίησε τὴν χεῖρα τοῦ ἀρχιμανδρίτου;», έχω να τους πω τα εξής: Την ανάρτησή τους την έκαναν 12 Ιουλίου 2024, ημέρα κατά την οποία συμπλήρωσα 46 χρόνια από την μοναχική μου κουρά. Εκτός άλλων λοιπόν έχω πλέον και τις εμπειρίες εκείνες που  μου κινητοποιούν την χείρα για να γράφω από αγάπη προς την Εκκλησία και αγωνία για την Ορθοδοξία.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ