Free Porn
xbporn
24.8 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι είναι η Ρωσική Εκκλησία σήμερα;

Του Roman M. Sheremeta*

Όπως έχω ξαναπεί, η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία δεν είναι εκκλησία αλλά σέκτα. Είναι μέρος ενός δικτύου κατασκοπείας και πληροφοριών, που ελέγχεται άμεσα από το ρωσικό κράτος.

Πολλοί Ρώσοι ιερείς έχουν τόσο εκκλησιαστικό όσο και στρατιωτικό αξίωμα. Για παράδειγμα, ο σημερινός επικεφαλής της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας, ο πατριάρχης Κύριλλος Γκουντιάεφ, είναι επίσης στρατηγός της FSB (πρώην KGB). Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης τον αναγνώρισε ως συνεργό του Πούτιν, συνένοχο για τον γενοκτονικό πόλεμο που διεξάγει κατά της Ουκρανίας.

Είναι απίστευτο, αλλά η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία εξακολουθεί να λειτουργεί νόμιμα στην Ουκρανία. Ρώσοι ορθόδοξοι ιερείς πιάστηκαν πολλές φορές στην Ουκρανία να διαδίδουν ρωσική προπαγάνδα, να κατασκοπεύουν τα ουκρανικά στρατεύματα, να συντονίζουν επιθέσεις, να αφήνουν εκκλησίες να χρησιμοποιούνται ως αποθήκες πυρομαχικών.

Σε θεολογικό επίπεδο, η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία είναι μια σέκτα που δεν έχει καμία σχέση με τον χριστιανισμό. Μπορείτε να βρείτε τόνους αποδεικτικών στοιχείων, βίντεο και φωτογραφίες σχετικά με τη συμπεριφορά αυτής της δαιμονικής σέκτας.

Στο παρακάτω βίντεο Ρώσος ιερέας εξηγεί γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να γίνουν ηγέτες.

Στην πραγματικότητα, η ρωσική ορθόδοξη εκκλησία είναι μια “χριστιανική” εκδοχή του ISIS. Διδάσκει το μίσος για τους άλλους χριστιανούς λέγοντας ότι μόνο η δική τους εκκλησία είναι η πραγματική.

Ένας από τους κύριους στόχους είναι οι Προτεστάντες, οι οποίοι αποτελούν μόνο το 4% του ουκρανικού πληθυσμού, αλλά βιώνουν περισσότερο από το ένα τρίτο των καταγεγραμμένων ρωσικών εγκλημάτων πολέμου κατά ουκρανικών εκκλησιών. Γιατί οι Προτεστάντες διώκονται δέκα φορές περισσότερο; Επειδή οι Ρώσοι συνδέουν τους Προτεστάντες, ιδιαίτερα τους Ευαγγελικούς, με τις ΗΠΑ.

Έτσι, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι Αμερικανοί, ιδιαίτερα συντηρητικοί και Ευαγγελικοί, που υπερασπίζονται αυτή τη σέκτα που προωθεί τη γενοκτονία.

* Ο Roman M. Sheremeta είναι Ουκρανο-αμερικανός οικονομολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών στο Case Western Reserve University, Πρόεδρος του Ukrainian American House, Ιδρυτικός Πρύτανης του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Κιέβου.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ