Free Porn
xbporn
25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (3-4 Οκτωβρίου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Καρπενησίου κ. Γεώργιο, με όμιλο κληρικών και λαϊκών προσκυνητών από την εκκλησιαστική επαρχία του, κατά την οποία ο Πατριάρχης απένειμε το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου στον κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Καρπενησίου Αιδεσιμολ. κ. Ιωάννη Λιάπη.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Αμβρόσιο Μπιτζιάδη-Bowers, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Ν. Ιερσέης, από τις ΗΠΑ.

Τους Εντιμ. κ. Σπυρίδωνα Καπράλο, Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, και κ. Hasan Arat, Αντιπρόεδρο της Τουρκικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με συνεργάτες τους.

Όμιλο Ορθοδόξων και Ρωμαικαθολικών φοιτητών από την Θεολογική Σχολή του Eichstätt, συνοδεία Καθηγητών τους, στους οποίους ομίλησε καταλλήλως και προσέφερε μικρές ευλογίες.

Τον Εντιμ. κ. Alexandru-Ioan Voinea, φοιτητή, με τους οικογενείς του, από την Ρουμανία.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Δαφνουσίας κ. Σμάραγδο, κατά τους γάμους τους ζεύγους Κωνσταντίνου Μπαζγκάρλο και Λυδίας Γκιουλγκιούν, που τελέστηκαν στον Ι. Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Χαλκηδόνος, το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Από τον Πανοσιολ. Μ. Σύγκελλο κ. Ιάκωβο, στη δεξίωση του Γενικού Προξενείου της Μάλτας στην Πόλη με την ευκαιρία της 59ης επετείου από την Ανεξαρτησία της χώρας, την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Κωνσταντίνο Βαρθολομαίο, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, σε πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Eκκλησιαστική Κοινότητα Νεοχωρίου Βόσπορου, την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Από τον Ιερολ. Διάκονο της Σειράς κ. Βαρνάβα Γρηγοριάδη, στη δεξίωση του Γενικού Προξενείου της Σαουδικής Αραβίας στην Πόλη, για την Εθνική επέτειο της χώρας, την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ