21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Φιλλανδών νέων στο Μέγα Ρεύμα

Κοινότητα Μεγάλου Ρεύματος

Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2022 η Κοινότητά μας υποδέχθηκε και φιλοξένησε με μεγάλη χαρά έναν επταμελή όμιλο νέων από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Φιλλανδίας, υπό την ηγεσία της Annakaisa Onatsu.

Τους νέους, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον Πανοσιολ. Διάκονο Βοσπόριο Μαγκαφά, Υπογραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, καλωσόρισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Αρχιερατικώς Προϊστάμενος Μεγάλου Ρεύματος, ο οποίος τους ξενάγησε στον μεγαλοπρεπή Ναό μας και αργότερα ευλόγησε το γεύμα τους.

Στη συνέχεια, οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, για το έργο που επιτελείται στην Κοινότητά μας και να συζητήσουν με τον Δεσπότη μας διάφορα θέματα που τους απασχολούσαν.

Αργά το απόγευμα οι Φιλλανδοί νέοι αναχώρησαν ευχαριστημένοι και χαρούμενοι, από την ωραία εμπειρία που αποκόμισαν από μία θάλλουσα Κοινότητα της Πόλης μας.

Υπενθυμίζεται ότι, από το έτος 1995, γίνεται κάθε χρόνο ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ Ορθοδόξων νέων της Πόλης και της Φιλλανδίας, με σκοπό την αλληλογνωριμία και την σύσφιγξη των πνευματικών δεσμών μεταξύ της Ορθόδοξης Νεολαίας των δύο Εκκλησιών.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ