18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις & εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (14-16 Σεπτεμβρίου 2022)

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Tον Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο, Επόπτη της Περιφέρειας Ταταούλων, με την Ελλογιμ. κυρία Ευριδίκη Πίγγου, Καθηγήτρια Χημεία στο Ζωγράφειο Λύκειο της Πόλεως. 

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, Επόπτη της Περιφερείας Βοσπόρου, ο οποίος προσέφερε τον καθιερωμένο άρτο για την επικείμενη πανήγυρη του Ι. Ναού Αγίου Φωκά Μεσαχώρου.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη των Συροϊακωβιτών της Πόλεως κ. Filüksinos Yusuf Çetin, με τον Εντιμ. κ. Gabriel Malas και την Ευγεν. κ. Serena Fass, από το Λονδίνο.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Νεκτάριο Πάρη, Καθηγητή Πανεπιστημίου, από τη Θεσσαλονίκη, με τους Εντιμ. κ.κ. Ανδρέα Παντέα, θεολόγο, από την Συκιά Χαλκιδικής, και Γεώργιο Μιχαηλίδη, φοιτητή, από τη Δράμα.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Στέφανο Toma, από την Γερμανία.

Τον Οσιολ. Ιερομόναχο κ. Michel Gebru, της Αιθιοπικής Εκκλησίας, από την Αντίς Αμπέμπα, με τον Οσιολ. Ιερομόναχο κ. Gebre Εgzιabher και τον Ιερολ. Διάκονο κ. Yohanes Mensesha, οι οποίοι υπηρετούν στην Πόλη, μαζί με συνεργάτες τους.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Jeff Chronis, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Elena, από το Σικάγο των Η.Π.Α..

Τον Εντιμ. κ. Brahim Achtoutal, απερχόμενο Γενικό Πρόξενο του Καναδά στην Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Σταύρο Χριστοδουλίδη, Πρόξενο της Ελλάδος, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του.  

Τους Ελλογιμ. κ.κ. Χρήστο Καράγιαννη, Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, με τους Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Αθανάσιο Μελισσάρη, Αναπλ. Καθηγητή, και τους Ελλογιμ. κ.κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδη, Καθηγητή, και Ευστάθιο Λιανό-Λιάντη, Επίκουρο Καθηγητή, στην ίδια Σχολή.

Τον Εντιμ. κ. Γεώργιο-Σπυρίδωνα Μάμαλο, νέο Προϊστάμενο του Γραφείου Δημόσιας Διπλωματίας του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Πόλη.

Τον Ελλογιμ. Δρ. Σάββα Αποστολίδη, Chapter President του American-Hellenic Educational Progressive Association, από τη Φανκφούρτη.

Την Ευγεν. κ. Meryem Mari Mimar, από την Πόλη.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Πανοσιολ. Μ. Κατηχητή κ. Χρύσανθο σε εκδήλωση του Alevi Vakıfları Federasyonu (AVF), που πραγματοποιήθηκε στην Πόλη, στις 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Από τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Ιερώνυμο, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Εντιμ. Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στην Πόλη κ. Olivier Gauvin, για τις Ημέρες Ευρωπαϊκής Κληρονομιάς, την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022, στο Προξενικό Μέγαρο.

Από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Χρυσόστομο Νάσση, Επικ. Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο 6ο Ετήσιο Ιερατικό Συνέδριο της Ι. Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο “Παναγία η Φιλανθρωπινή” του Ι. Κοινοβίου Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ορμυλίας Χαλκιδικής.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ