19.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η διαδικτυακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ιμβρίων

Ο Σύλλογος Ιμβρίων στέλνει στους απανταχού Ιμβρίους και φίλους της Ίμβρου τις ευχές του για καλοχρονία διαδικτυακώς, μέσω βιντεοσκοπημένης εκδήλωσης με πλούσιο «άρωμα Ίμβρου», καθώς η πανδημία δεν επιτρέπει για δεύτερη συνεχή χρονιά την πατροπαράδοτη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στην έδρα του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τιμούν απευθύνοντας χαιρετισμό ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Μητροπολίτης Ίμβρου & Τενέδου κ. Κύριλλος. Εκ μέρους της πολιτειακής ηγεσίας της χώρας μας το δικό τους μήνυμα και τις ευχές τους στέλνουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Τομεάρχης Εξωτερικών Υποθέσεων ΣΥΡΙΖΑ και τ. Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Κατρούγκαλος.

Επίσης, χαιρετισμό απευθύνουν ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού και Πολιτιστικού Συνδέσμου Ίμβρου (ΕΠΣΙ) κ. Στυλιανός Μπερμπέρης όπως επίσης ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Ιμβρίων κ. Σταύρος Τζουλάκης, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτριος Κάρναβος, ο Δημάρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Ιωάννης Φωστηρόπουλος και τέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιμβρίων κ. Γιώργος Παπαθεοδώρου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ