17.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (4-5 Σεπτεμβρίου 2021)


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

H Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:
5 Σεπτεμβρίου 2021
– Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο με τους κληρικούς της Ι. Μητροπόλεως του. Κατά τη διάρκεια της ακροάσεως ο Παναγιώτατος απένειμε το Οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου στον Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβ. κ. Αθανάσιο Κατσιγκά, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος Σμύρνης, σε αναγνώριση της πολυετούς εύορκης διακονίας του.
– Τον Πανιερ. Μητροπολίτη Φιλομηλίου κ. Ηλία, από τις ΗΠΑ.
– Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο κ. Ζήνωνα, Ιεράρχη του Πατριαρχείου Γεωργίας, από το Λονδίνο, μαζί με τον Πρωτοσύγκελλό του π. Λεωνίδα Eblalidze.
– Ton Εντιμ. κ. Ιωάννη Καστανά, Νομικό, Μεταδιδακτορικό ερευνητή, από την Λευκωσία.
4 Σεπτεμβρίου 2021
– Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο, μαζί με τους Θεοφιλ. Επισκόπους Edmonton κ. Ιλαρίωνα, Toronto κ. Ανδρέα, Πατάρων κ. Αθηναγόρα και Ζηνουπόλεως κ. Ιάκωβο.
– Τους Σεβ. Μητροπολίτες Σεβαστείας κ. Σεραφείμ, Σάρδεων κ. Ευάγγελο, Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, καθώς και τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Κομάνων κ. Μιχαήλ, Έξαρχο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Κίεβο.
– Την Ευγεν. κ. Μαρία Κουκούτση, Υποπρόξενο στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Βοστώνη, μαζί με τον Ελλογιμ. κ. Γρηγόριο Στεφανόπουλο, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Μ.Ι.Τ.
– Τον Εντιμ. κ. Ανδρέα Σαραντίδη, υπάλληλο του Πατριαρχείου, μαζί με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Dilek και την μητέρα του Ευγεν. κ. Άννα Χλοπτσίδου.
– Τον Εντιμ. κ. Erdoğan Hekimoğlu, από την Ραιδεστό (Tekirdağ).

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ