15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ (13 Ιουλίου 2021)

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση τον Πανοσιολ. Μ. Αρχιδιάκονο κ. Παΐσιο, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του, ο δε Πατριάρχης τον επισκέφθηκε στη Μ. Αρχιδιακονία και τον συνεχάρη πατρικώς ευλογώντας τη διακονία του στη Μητέρα Εκκλησία.

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

  • Tον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Γεράσιμο Βλατίτση, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Δράμας.
  • Τον Εντιμ. κ. Αλέξανδρο Πουταχίδη, Αντιδήμαρχο Νέστου, συνοδευόμενο από στελέχη του Δήμου και συνεργάτες του, ο οποίος επέδωσε στον Παναγιώτατο ειδική αναμνηστική έκδοση-λεύκωμα, που πραγματοποιήθηκε με χορηγία του Δήμου Νέστου, για τη συμπλήρωση 50 ετών από την άδικη αναστολή λειτουργίας της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.
  • Την Ευγεν. κ Kirsty Mason, Αναπληρωτή Γενική Πρόξενο της Μ. Βρετανίας στην Πόλη.
  • Τον Εντιμ. κ. Σωτήριο Καλοδήμα, Συνταγματάρχη, υπηρετούντα στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, μαζί με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Ιωάννα Θαλάσση και τα παιδιά τους, Ευαγγελία και Βασιλική, καθώς και τον Εντιμ. κ. Χρήστο Χαρόπουλο, υπάλληλο του Γεν. Προξενείου της Ελλάδος στην Πόλη.
  • Τον Εντιμ. κ. Savva Bruhin, από την Πόλη. 
  • Τον Εντιμ. κ. Χρυσοβαλάντη Γκιουλγκιούν, Γραμματέα στο Πατριαρχείο, μαζί με τη μνηστή του Narda, οι οποίοι υπέβαλαν τα σέβη τους και ζήτησαν την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τον επικείμενο γάμο τους.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Γρηγόριο, Αρχιγραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, κατά το Ιερό Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τριών μηνών από την εκδημία του αειμνήστου Νικολάου Μαγγίνα, καθώς και στην εκδήλωση που ακολούθησε, και τα οποία πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, στις 10 Ιουλίου 2021, στον Ι. Ναό Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης. 

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ