17 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο “ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ” ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ “ΤΣΑΧΠΙΝΑΣ” ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Οι “καθαροί” χριστιανοί του “Ορθοδόξου Τύπου” κρίνουν και κατακρίνουν συνεχώς τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους και άλλους Ιεράρχες για μύρια όσα …παραπτώματα και “προδοσία” της πίστεως!
Ωστόσο, ο “Ορθόδοξος Τύπος” αναδημοσιεύει απόσπασμα από επιστολή κάποιου δημοσιογράφου Άλκη Μωρέλα, γνωστού στην Αυστραλία για την περιβόητη εφημερίδα “Η Τσαχπίνα”! Φυσικά η επιστολή στρέφεται εναντίον του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Μακαρίου και απευθύνεται στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. 
Από το αρχείο μας δημοσιεύουμε ένα παλιό εξώφυλλο της “Τσαχπίνας”, που αυτοπροσδιορίζεται ως “η μόνη χριστιανική εφημερίδα της Αυστραλίας” (sic)! 
Πάντως ο ιδιοκτήτης της αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία της, διότι προφανώς οι ομογενείς δεν συμμερίστηκαν τον …τσαχπίνικο χριστιανισμό του. 
Με μια έρευνα στην “Τσαχπίνα” διαπιστώνει κανείς τίτλους και πρωτοσέλιδα, κυρίως εναντίον του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Στυλιανού αλλά και γενικώς εναντίον της Εκκλησίας, στο όνομα πάντα της “καθαρότητας” της πίστης. 
Μήπως ο “Ορθόδοξος Τύπος” να μετονομαστεί σε “Τσαχπίνα” για να συνεχίσει την …παράδοση της “μόνης χριστιανικής εφημερίδας”; 
Π.Α.Α.


Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ