Free Porn
xbporn
26.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Στην ΟΑΚ μιλάμε… για βιβλία!

Την Διεθνή Ημέρα των Εκπαιδευτικών, 5 Οκτωβρίου τ.έ., πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η συνάντηση των μελών της Λέσχης Φιλαναγνωσίας στον χώρο της Βιβλιοθήκης της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης «Το Φως», με θέμα «Έλληνες λογοτέχνες της Γενιάς του ‘30».

Η ανθρώπινη επικοινωνία μέσα από τη δημιουργική συζήτηση γύρω από την ανάγνωση ενός βιβλίου αποτελεί πάντα ευχάριστη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Η Ακαδημία «ανοίγεται» στην κοινωνία μέσα από αυτή την ωραία δράση, στο βιβλίο, το οποίο αποτελεί πνευματική άμυνα στη σύγχρονη εποχή των νέων τεχνολογιών, η οποία μας έχει στερήσει τη σκέψη, ενώ αποτελεί την ευκαιρία ώστε να ανακαλύψουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και να γίνουμε ενεργοί πολίτες στην Κοινωνία των Πολιτών.

Η παρούσα συνάντηση αποτέλεσε ημέρα συζήτησης και σχεδιασμού των μελλοντικών δράσεων της Λέσχης.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 μ.μ. κατά την  οποία θα συζητηθεί το βιβλίο, με τίτλο: «Το Δαιμόνιο» του Γιώργου Θεοτοκά, Εκδόσεις «Βιβλιοπωλείον της ‘’Εστίας’’.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ανδρομάχη Χουρδάκη, Εκπαιδευτικό – Φιλόλογο (τηλ.: 6989919129) και τον κ. Ιωάννη Μουντογιαννάκη, Βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ (τηλ.: 2824022500).

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ