Free Porn
xbporn
24.1 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο μακαριστός Αυστραλίας Στυλιανός για το ποίμνιο της Αρχιεπισκοπής

Κάποιοι «καλόπιστοι», που ασκούν κριτική στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Αυστραλία, επιστρατεύουν κάθε λογής επιχείρημα, προκειμένου να κάνουν …ντόρο.

Διατείνονται, για παράδειγμα, εμφαντικά ότι ο πραγματικός αριθμός των Ελληνορθοδόξων που υπάγονται στην Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας δεν είναι ούτε «περίπου έν εκατομμύριο» – όπως ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σημειώνει στο μήνυμά του στις σελίδες των φετινών «Διπτύχων» / Επετηρίδας του Οικουμενικού Πατριαρχείου – ούτε “800.000, όπως ισχυρίζονται ευκαίρως – ακαίρως ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος και κάποιοι αδαείς αυστραλογεννημένοι, μάλιστα, Επίσκοποί του σε παραπλανητικές επίσημες ανακοινώσεις τους, αλλά περίπου 400.000…”.

Αίφνης θυμόμαστε τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Στυλιανό, ο οποίος πριν δεκαετίες, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, είχε δηλώσει ότι το ποίμνιό του είναι περίπου 800.000 ελληνορθόδοξοι.

Αν συρρικνώθηκαν στο μισό από τότε, καλό θα ήταν οι κρίνοντες – και υποστηρικτές, απ’ ό,τι φαίνεται, του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου – να το διερευνήσουν σοβαρά.

Παραθέτουμε το σχετικό βίντεο αρχείου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ