Free Porn
xbporn
24 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Πατριάρχης σήμερα στη Νέα Σμύρνη και στο Ηρώδειο

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος επισκέπτεται αυτές τις μέρες την Αθήνα, με αφορμή το Πανιμβριακό Συνέδριο, σήμερα, Κυριακή 29 Σπετεμβρίου 2024, θα προστή Πατριαρχικής Θ. Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη.

Εν συνεχεία, ο Πατριάρχης θα επισκεφθεί το Επισκοπείο της Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης και στις 12 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Αϊδινίου, ο Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια Μνημείου αναφοράς στην Ίμβρο και την Τένεδο, ενώ παράλληλα θα γίνει η ονοματοδοσία του χώρου σε Πλατεία Ίμβρου & Τενέδου. Κατόπιν θα παρατεθεί γεύμα στον Σύλλογο Ιμβρίων & Τενεδίων που βρίσκεται δίπλα στην Πλατεία και το νέο Μνημείο.

Το βράδυ και ώρα 8.30, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα παραστεί σε μιια ξεχωριστή συναυλία, αφιερωμένη στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία της Ίμβρου, που θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Η συναυλία διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ιμβρίων, υπό την αιγίδα του Ίμβριου Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.
Τα εισιτήρια για την συναυλία έχουν εξαντληθεί. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση των ελληνικών μειονοτικών σχολείων της Ίμβρου.


Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ