Free Porn
xbporn
21.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνάντηση Μητροπολίτου Ν. Ζηλανδίας Μύρωνος με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Σήμερα την 13ην Σεπτεμβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας και Έξαρχος Ωκεανίας κ. Μύρων, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα, επισκέφτηκε την έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Οι δύο μητροπολίτες έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Εξοχώτατον Αντιπρόεδρό της κ. Μαργαρίτη Σχοινά και την συνεργάτιδά του. Ο λόγος της επισκέψεως ήταν η διερεύνηση της δυνατότητος συνεργασίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ενώσεως με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ζηλανδίας για θέματα του κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου της Μητροπόλεως, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της φτώχιας, και του κοινωνικού αποκλεισμού που επικρατεί στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού Φίτζι, Τόγκα και Σαμόα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων παρουσίασε το έως σήμερα επιτελεσθέν έργο, τους μελλοντικούς σχεδιασμούς και το ενδιαφέρον της Ιεράς Μητροπόλεως. Από τὴν ἀλλην ο Εξοχότατος κ. Σχοινάς αναφέρθηκε στις δυνατότητες και στις απαραίτητες προϋποθέσεις εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ο κ. Σχοινάς γνωρίζει καλά την κατάσταση, γεγονός που δίνει ελπίδα στον Μητροπολίτη της Νέας Ζηλανδίας.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ