Free Porn
xbporn
22.6 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Πατριάρχης σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου στη Χίο

Στο πλαίσιο της τρίτης κατά σειρά επίσκεψής του στη Χίο, σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής, 6 Σεπτεμβρίου 2024, τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας.

Στην προσφώνηση του ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης αναφέρθηκε στην γνωστή ευαισθησία του Πατριάρχη σε περιβαλλοντικά ζητήματα – έτσι ώστε να επικρατήσει ως ο “Πράσινος Πατριάρχης” – και τις πρωτοβουλίες του σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κ. Μουτζούρης, στην συνέχεια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία του στο Περιφερειακό συμβούλιο, παραδίδοντας στον Πατριάρχη ένα εγκόλπιο ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης.

Από την πλευρά του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τρίτη επίσκεψή του στη Χίο, τονίζοντας τη σημασία της επιστημονικής ημερίδας της Περιφέρειας που θα λάβει χώρα το απόγευμα και η οποία επικεντρώνεται στην κλιματική κρίση.

Αυτή η επίσκεψη αποτέλεσε κομβικό σημείο για την Περιφέρεια, καθώς ενίσχυσε τις ήδη θερμές σχέσεις της με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και προώθησε το διάλογο γύρω από σημαντικά κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, ιδίως την κλιματική κρίση.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ