Free Porn
xbporn
16.4 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ο ΣΥΡΚΙ παρέδωσε κατοικίες για τους σεισμόπληκτους Αντιοχειανούς

Φως Φαναρίου

Η Ομογένεια της Πόλης αισθάνεται υπερήφανη με το κοινωνικό έργο του ΣΥΡΚΙ (Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων) -RUMVADER, καθώς χθες, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, έξι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥΡΚΙ, σε λιγότερο από ενάμισι χρόνο από τον καταστροφικό σεισμό του Φεβρουαρίου του 2023, παρέδωσαν 35 κατοικίες σε σεισμόπληκτες οικογένειες στην Αντιόχεια.

Αξίζουν, πραγματικά, θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του ΣΥΡΚΙ κ. Γιώργο Παπαλιάρη, στον Μανώλη Κωστίδη Αντιπρόεδρο του ΣΥΡΚΙ, στον Στράτο Δολτσινιάδη, στον Κώστα Διακρούση, στον Γιώργο Κυριακίδη και στον Νίκο Καλαμάρη, οι οποίοι αντιπροσώπευσαν όλο το ΔΣ, κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής παράδοσης των κατοικιών στην Αντιόχεια.  Ο καθένας είχε αναλάβει σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση του ιστορικού και ευλογημένου αυτού έργου.

Το σημαντικό αυτό έργο αγάπης και προσφοράς στους ομόδοξους Αντιοχειανούς, πραγματοποιήθηκε χάρη στη συμπαράσταση των: Οικουμενικό Πατριαρχείο, Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, Ίδρυμα Κωνσταντακοπούλου, Βιβλική Εταιρία, Γιάννης Αλαφούζος (όμιλος ΣΚΑΪ).

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, υπογράφτηκε στην Αντιόχεια σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του ΣΥΡΚΙ και των Ελληνορθόδοξων Κοινοτήτων του Νομού Χατάι (Αντιόχειας), για την κατασκευή συγκροτήματος 35 προκατασκευασμένων κατοικιών σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε από τις εν λόγω Κοινότητες για τη στέγαση σεισμοπαθών οικογενειών.

Ο ΣΥΡΚΙ, ως συντονιστικό όργανο των Ελληνορθόδοξων Κοινοτικών Ιδρυμάτων στην Τουρκία, πρωτοστάτησε στην παροχή βοήθειας και στήριξης προς τους σεισμόπληκτους Αντιοχειανούς και διαχειρίστηκε άμεσα, από την πρώτη στιγμή, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα την κάθε μορφή βοήθειας που συγκεντρώθηκε για την ανακούφιση των πληγέντων.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ