Free Porn
xbporn
16.4 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

“Ο Ρωσικός στρατός θα πολεμήσει για τη Μ. Εσφιγμένου”

Την Κυριακή 21/7 φίλοι της κατάληψης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής υπέρ του νοσταλγού του Χίτλερ και υβριστή του Αγίου Παϊσίου αλλόδοξου αρχικαταληψία Μεθοδίου. Μια συγκέντρωση αποτυχημένη από πλευράς συγκέντρωσης κόσμου, αλλά άκρως επιτυχημένη επικοινωνιακά χάρη στην συνδρομή της κρατικής τηλεόρασης ΕΡΤ. [1]

Στο τέλος της συγκέντρωσης υπέρ των καταληψιών της Μονής μας μίλησε ένας ρώσος ρασοφόρος, ο οποίος, όπως αναφέρει ο ίδιος, ήρθε πριν 19 χρόνια από την Ρωσία στο Άγιο Όρος “στην καλύτερη Μονή”. Ο εν λόγω ρασοφόρος προειδοποίησε επαναλαμβανόμενα  ουρλιάζοντας πως ολόκληρος ο ρωσικός στρατός, ο “ορθόδοξος στρατός”, θα πολεμήσει για τη Μονή Εσφιγμένου, διότι αυτή (δηλαδή τα εδάφη και κτήρια της), είναι “οικουμενική”, όχι μόνο Ελληνική! 

Το Άγιο Όρος όμως είναι κομμάτι της Ελληνικής επικράτειας παρά τα Μοσχοβίτικα όνειρα για “διεθνοποίηση” ή “οικουμενικοποίησή” του. Για να απελευθερωθούν αυτά τα εδάφη χύθηκε ελληνικό αίμα. Κανείς από τους παρισταμένους στην συγκέντρωση δεν αντέδρασε, ίσως ορισμένοι να είναι και έτοιμοι να παραδώσουν αυτά τα εδάφη σε ξένο στρατό!

Στο τέλος του ρατσιστικού και παραληρηματικού λόγου ο Ρώσος ρασοφόρος μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος στη Ρωσική γλώσσα μετά από επαναλαμβανόμενες προτροπές από παρευρισκόμενους.

Κατά τα άλλα ακόμα παραμένει στην εισαγγελία ακόμα ανοικτός ο φάκελος μηνύσεως των καταληψιών εναντίον του ηγουμένου της Μονής Εσφιγμένου για την καταγγελία του γεγονότος της παρέλασης Ρώσων εθνικιστών το 2022 στο κατειλημένο κεντρικό κτήριο της Μονής μας [2] με τον ισχυρισμό πως μετέδωσε ψεύδη. Σκοπός τους είναι να σταματήσουμε να μιλάμε για την Ρωσική επιρροή στο Άγιο Όρος και τις σχέσεις των καταληψιών με Ρώσους εθνικιστές.

αρχιμ. Βαρθολομαίος

Ηγούμενος Μονής Εσφιγμένου

Άγιον Όρος – Ελλάς

Η ομιλία και τα ουρλιαχτά του Ρώσου ρασοφόρου

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ