Free Porn
xbporn
21.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Έκθεση αγιογραφίας “Δια χειρός” και μέλος από τον χορό του Ωδείου “Φαέθων”

Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκαν στο Εκθεσιακό Κέντρο του Νομαρχείου στην Αλεξανδρούπολη, τα εγκαίνια της έκθεσης αγιογραφίας με τίτλο «Δια Χειρός» της διακεκριμένης αγιογράφου, κυρίας Ευγνωσίας Νικολάρου.

Στην έναρξη των εγκαινίων της έκθεσης παρουσιάστηκαν ύμνοι εκκλησιαστικής μουσικής από τον Βυζαντινό Χορό του Ωδείου «ΦΑΕΘΩΝ», υπό την διεύθυνση του καθηγητή βυζαντινής μουσικής, κ. Άγγελου Μπέντη. 

Η έκθεση αγιογραφίας διοργανώθηκε από την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.), ήταν ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο, από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου και διεξήχθη ως πολιτιστική δράση υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης αγιογραφίας ήταν ο πρόεδρος της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. κ. Δημήτριος Κελεμίδης, η προϊσταμένη της Δ/νσης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Έβρου, κυρία Ευαγγελία Κοσμαδάκη και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Εικαστικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, κυρία Κατερίνα Βουρλιώτη.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ