Free Porn
xbporn
25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το δείπνο των Αρχόντων στο Ζάππειο

Φως Φαναρίου

Το 4ο Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου και η 1η Παγκόσμια Συνάντηση των Αρχόντων έληξαν την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, το βράδυ, με ένα επίσημο δείπνο στο Ζάππειο.

Παρόντες: ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, ιεράρχες του Θρόνου, οι Άρχοντες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ελλάδα και την Ευρώπη, πολιτικοί και άλλοι προσκεκλημένοι.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρ. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και πρ. Υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου. Διαβάστε την ομιλία του ΕΔΩ.

Στο τέλος του δείπνου, το Τάγμα των Αρχόντων του Αγίου Ανδρέου της Αμερικής, δια του Προέδρου, Άρχοντος Μ. Ακτουαρίου Αντωνίου Λυμπεράκη, έδωσε αναμνηστικά δώρα στον Ευ. Βενιζέλο και στον π. Αλέξανδρο Καρλούτσο, πνευματικό του Τάγματος των Αρχόντων.

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας των Οφφικιαλίων «Παναγία η Παμμακάριστος» κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, εξέφρασε την ελπίδα η συνεργασία μεταξύ των Αρχόντων Αμερικής, Ελλάδας, Ευρώπης και Αυστραλίας να συνεχιστεί, ώστε να ενισχύεται με κάθε τρόπο το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ενώ ανακοινώθηκε ότι μαζί με τη σύζυγό του, Μαρίνα Μαρτίνου, θα στηρίξουν οικονομικά, με ένα μεγάλο ποσό, το Ecumenical Patriarch Bartholomew Foundation.

Photo by J. Mindala
Photo by J. Mindala

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ