15.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Νέος προϊστάμενος στον Άγιο Δημήτριο Ταταούλων ο Αρχιμ. Αλέξιος Δεμιρτζής

ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΤΑΤΑΟΥΛΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου 2024, η Κοινότητά μας υποδέχτηκε με χαρά και τιμή τον νέο Ιερατικώς Προϊστάμενό της π. Αλέξιο Δεμιρτζή, ο οποίος συλλειτούργησε με τον Αρχιερατικώς Προϊστάμενό μας, Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο και τους άλλους κληρικούς μας.
Ο Δεσπότης μας παρουσίασε στο εκκλησίασμα τον νέο Ιερέα μας και του ευχήθηκε ολόψυχα να έχει διαρκή την ευλογία του Αγίου Θεού στη ζωή του και να διακονεί με βαθειά πίστη και αποστολικό ζήλο τις ανάγκες των ενοριτών μας.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι την προηγούμενη μέρα, ο νέος Ιερέας μας έλαβε από τα σεπτά χέρια του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου. Η χειροθεσία τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, αμέσως μετά τον Εσπερινό των Βαΐων. Ο Παναγιώτατος Πατριάρχης μας μίλησε με θερμά λόγια αγάπης για τον νέο Αρχιμανδρίτη, τον οποίο επαίνεσε και συγχάρηκε.
Και η Κοινότητά μας, με τη σειρά της, συγχαίρει τον άγιο Αρχιμανδρίτη και του εύχεται να έχει υγεία, μακροημέρευση και κάθε ουράνια ευλογία, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των χριστιανών μας απρόσκοπτα και αποδοτικά, κάτω από την πνευματική καθοδήγηση του Σεβ. Αρχιερατικώς Προϊσταμένου μας.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ