16.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Αρχιμ. Γεράσιμου Βλατίτση για τον Πατριάρχη

Το βιβλίο του Αρχιμανδρίτη Γεράσιμου Βλατίτση «Η εκκλησιαστική διπλωματία και πολιτική του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου του Α΄ κατά την 30ετή Πατριαρχία του» θα παρουσιάσει η Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας.
Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 στις 6.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας (Βενιζέλου 168), ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης, της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και του Δήμου Δράμας.
Το βιβλίο γνωστοποιεί στο αναγνωστικό κοινό τις λιγότερο προβεβλημένες πτυχές της πολυετούς δράσης του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου όπως για παράδειγμα αυτής της οικολογικής πολιτικής του πάντοτε υπό το πρίσμα της θεολογικής σκοπιάς αλλά και του κοινωνικού και φιλανθρωπικού του έργου.
Το βιβλίο παρουσιάζουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Δωρόθεος και ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γρηγόρης Λιάντας, ενώ τον συντονισμό θα κάνει ο υποψήφιος διδάκτωρ Θεολογίας ΕΚΠΑ Κυριάκος Μωυσίδης.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ