23.1 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Για την βράβευση του Ζωγραφείου από την Ακαδημία Αθηνών

Η χαρά μας για την σημερινή βράβευση είναι μεγάλη και είναι διπλή. Πρώτα από όλα χαιρόμαστε ως Μεγαλώνυμος Κοινότητα Σταυροδρομίου, σχολείο της οποίας είναι το Ζωγράφειο. Το έργο του σχολείου μας αναγνωρίζεται και προβάλλεται όπως του αξίζει. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές και το προσωπικό του Ζωγραφείου για την εξαιρετική τους δουλειά. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Διευθυντή του σχολείου μας, τον κ. Γιάννη Δεμιρτζόγλου που συντονίζει την εξαιρετική δουλειά των συναδέλφων του και ανέδειξε το Ζωγράφειο διεθνώς.

Χαιρόμαστε ωστόσο γιατί στο όνομα του Ζωγραφείου βραβεύεται στο σύνολό της η Ομογενειακή Εκπαίδευση και η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα σχολεία μας, στη Μεγάλη του Γένους Σχολή, το Ζάππειο, την Πρίγκηπο και βεβαίως στα σχολεία της Ίμβρου.

Ευχαριστούμε θερμά την Ακαδημία Αθηνών για την εξαιρετική τιμή της σημερινής βράβευσής. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους Κωνσταντινουπολίτες Ρωμιούς, τους Έλληνες της Πόλης, να στηρίζεται το έργο μας εμπράκτως και μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Αν μάλιστα σκεφτούμε και την χρονική στιγμή που το βραβείο δίνεται, νιώθουμε πως μας χαρίζετε ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο, το οποίο λαμβάνουμε με μεγάλη χαρά.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2023

Εφοροεπιτροπή Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ