18 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Γερμανίας του Ομοσπονδιακού Βουλευτή Ahmetovic

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνο ο κ. Adis Ahmetovic Βουλευτής της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας στο Βερολίνο και πρόεδρος του κόμματος SPD στην Κάτω Σαξωνία.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, ο κ. Ahmetovic εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και τα συγχαρητήριά του προς τον Μητροπολίτη Γερμανίας κ. Αυγουστίνο για το έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας υπό την καθοδήγησή του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γερμανίας για άλλη μια φορά επανέλαβε αυτό που πάντα λέει πως, ό, τι υπάρχει στην Γερμανία έγινε, επειδή ο Θεός έστειλε καλούς κληρικούς, πιστούς χριστιανούς και πολλούς φίλους Γερμανούς και όχι μόνο, και αναφέρθηκε στην δομή και στον τρόπο λειτουργίας της Μητροπόλεως. Μεταξύ άλλων συζήτησαν και για γενικότερα θέματα που αφορούν στην Ορθοδοξία, αλλά και στην γερμανική και παγκόσμια επικαιρότητα.  

Ο κ. Ahmetovic διαβεβαίωσε τον Σεβασμιώτατο ότι, θα έχει αν χρειαστεί και όπου μπορεί την πλήρη υποστήριξή του και, επίσης στο πρόσωπό του μπορεί να βλέπει άλλο ένα φίλο της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ