23.1 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αποχαιρετιστήριο δείπνο για την Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη

Την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023, στον αυλόγυρο της Αγίας Τριάδος Ταξείμ της Μεγαλωνύμου Κοινότητος  Σταυροδρομίου, πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων.(ΣΥΡΚΙ), αποχαιρετιστήριο δείπνο προς τιμήν της Γενικής Προξένου της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη κας Τζωρτζίνας Σουλτανοπούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Πατριαρχικός Επίτροπος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, ο Αρχιερατικός Προϊστάμενος της Κοινότητος Σταυροδρομίου, Σεβ. Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, ο τ. Πρόξενος κ. Γιώργος Γαϊτάνης, ο Πρόξενος κ. Σταύρος Χριστοδουλίδης, ο νέος Πρόξενος στην Πόλη κ. Θεόφιλος Γιωργάκης, ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης, οι πρώην πρόεδροι του ΣΥΡΚΙ κ. Λάκης Βίγκας και Αντώνης Παριζιάνος. Από την εκπαιδευτική κοινότητα η Συντονίστρια Εκπαίδευσης κ. Ευαγγελία Ρόγκα καθώς και ο Εντιμολ. Άρχων κ. Ιωάννης Δεμιρτζόγλου, οι ελλόγιμοι εκπαιδευτικοί κ. Θεοδώρα Διακρούση, κ. Κωνσταντίνος Κυρατζόπουλος, κ. Δημήτριος Ζώτος, κ. Μαρίκα Μπεκιάρη Παντελάρα, κ. Ευαγγελία Κανάρη, κ. Αγνή Νικολαΐδου, κ. Νίκος Λαιμόπουλος, κ. Στέλιος Μπερμπέρης, κ. Διαμαντής Κομβόπουλος, κ. Άρης Κουτράς.

Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν με θερμά λόγια στο έργο και την προσφορά της κ Τζωρτζίνας Σουλτανοπούλου στην Ομογένεια.

Η κ. Γενική Πρόξενος ευχαρίστησε τους πάντες για τη συγκέντρωση και στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Πατριαρχικού Επιτρόπου, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την πολυετή και αποτελεσματική συνεργασία που είχε και ευχήθηκε στους λίγους και αμέτρητους Ρωμιούς της Πόλης να συνεχίσουν να δίνουν το δυναμικό παρών τους στη γη των πατέρων τους.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ