23.4 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης αποκαλύπτει τον “μητροπολίτη Παύλο”

Του δημοσιογράφου και εκδότη Δημήτρη Τριανταφυλλίδη

Οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του “μητροπολίτη Παύλου”, γνωστού και ως Παύλου Μερσέντες για την αδυναμία του στα αυτοκίνητα αλλά και τα ράσα αυτής της εταιρείας, “ηγουμένου” της μονής των Σπηλαίων στο Κίεβο. Πέραν των καταγγελιών περί “δημιουργίας” “σχολής ομοφυλόφιλων ιερέων” από σπουδαστές ιερατικών σχολών, ο εν λόγω κατηγορείται για ιδιαιτέρως τρυφηλή ζωή, χάρη στις χορηγίες του Μαλοφέγιεφ.

Στις εν λόγω συνδιαλέξεις ο ‘ιεράρχης” επιχαίρει της κατάληψης της Χερσώνας και άλλων περιοχών, προεικάζει την κατοχή της χώρας και την ύψωση της ρωσικής σημαίας, μεταφέρει αυτούσια την πουτινική προπαγάνδα και υποσκάπτει την εθνική ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.

Αυτούς μας παρουσιάζουν ως “διωκώμενους” ουτιδανοί περί την θεολογία τυρβάζοντες εν Ελλάδι, πιστοί των τυράννων, λύκοι με προβιά αμνού, προερχόμενοι από τον λεγόμενο “πατριωτικό χώρο”.

Στόχος τους, εκτός από την υπονόμευση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η διάδοση της ρωσικής προπαγάνδας και η δημιουργία φιλορωσικού μετώπου. Κοντολογίς, η 5η φάλαγγα στο εσωτερικό της χώρας με τη στολή του “μπατριώτη”.

Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ