18.1 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ακροάσεις – εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (28-29 Ιουλίου 2023)

Ακροάσεις (29 Ιουλίου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Τριτεύοντα κ. Καλλίνικο, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του.

Τον Ιερολ. Διάκονο κ. Δανιήλ Ζαφείρη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Δέρκων, με ομάδα νέων εκ της Ομογενείας της Πόλεως, προκειμένου να του εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την ευκαιρία που τους έδωσε ο Παναγιώτατος να επισκεφθούν τη Φιλλανδία, κατά την περίοδο 21 με 26 Ιουλίου 2023, και να φιλοξενηθούν από την Αυτόνομη Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας αυτής. 

Τον Ασμχο (Ι) Πρόδρομο Χατζηκυριάκο, Αεροπορικό Ακόλουθο στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Άγκυρα, με την ευκαιρία της ολοκληρώσεως της θητείας του, μαζί με την οικογένεια του.

Την Ελλογιμ. κ. Φλώρα Καραγιάννη, βυζαντινολόγο, διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων (ΕΚΒΜΜ), με έδρα τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Εντιμ. κ. Κυπαρίση Παρδάλη, υπάλληλο του ίδιου Κέντρου.

Τον Εντιμ. κ. Λάμπρο Κωστάκη, Πολιτικό Μηχανικό, από την Αθήνα.

Την Ευγεν. κ. Νικολέττα Λαμπίρη, Τουρκολόγο, από το Κρανίδι. 

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις (28 Ιουλίου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Εντιμ. Γενικό Πρόξενο της Ουκρανίας στην Πόλη κ. Roman Nedilskyi, με οικογενείς Ουκρανών αιχμαλώτων πολέμου από τη Μαριούπολη.

Τον Εντιμ. κ. Rami Hatan, νέο Γενικό Πρόξενο του Ισραήλ στην Πόλη, με την Πρόξενο Ευγεν. κ. Hani Nahmias.

Τον Όμιλο Μουσικοφίλων “Βυζαντινό Αναλόγιο Καλαμαριάς”, υπό τον Χοράρχη Μουσικολ. κ. Αντώνιο Πετρόπουλο, από τη Θεσσαλονίκη.

Τον Μουσικολ. κ. Ευάγγελο Σφακιανάκη, Ιεροψάλτη, από τον Πειραιά.

Τους Εντιμ. κυρίους Χρυσοβαλάντη Τζαβίδη και Χρυσοβαλάντη Γκιουλγκιούν, υπαλλήλους του Πατριαρχείου, οι οποίοι υπέβαλαν τα σέβη τους και ζήτησαν την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά τους.

Τον Εντιμ. κ. Νικόλαο Ογρετμένογλου, με τη σύζυγο και το τέκνο τους, από την Πόλη.

Την Ευγεν. κ. Pinar Alan, Διευθύντρια του Ιδιαιτέρου Γραφείου του επί κεφαλής του Τμήματος Αθλητικών Υποθέσεων του Μητροπολιτικού Δήμου της Πόλεως.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Μάξιμο, στην εξόδιο ακολουθία της αειμνήστου Σοφίας Κορομπόκη, κατά σάρκα Μητρός του Σεβ. Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, η οποία τελέστηκε από τον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Άργους, την Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023.

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ, στο δείπνο που παρέθεσε το βακούφιο CEM των Αλεβιτών, με την ευκαιρία της περιόδου της νηστείας αυτών, στο Yenibosna της Πόλεως, στις 28 Ιουλίου 2023.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ