21.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στην Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή

Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2022-23, πραγματοποιήθηκε τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής μας.

Στην τελετή συμμετείχαν ο π. Γεννάδιος (Νικόλαος Μαυράκης) πρώην σχολάρχης της ΠΜΓΣ, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας κ. Παντελής Παναγιωτίδης, η κ. Νέλλα Ηλιοπούλου μαζί με την κ. Νικολίτσα Μπαλτοπούλου μέλη του διοικητικού του Συλλόγου Φίλων της Μεγάλης Σχολής, γονείς εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι και μαθητές της Σχολής.

Η τελετή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του διευθυντή της Σχολής κ. Δημητρίου Ζώτου και συνέχισε με την ομιλία του υποδιευθυντή κ. Α. Γιουτζέλ. Στη συνέχεια αφού απονεμήθηκαν στους αριστούχους μαθητές οι σχετικές βεβαιώσεις, ο Σύλλογος Φίλων έδωσε τα καθιερωμένα δώρα στους αριστεύσαντες μαθητές της κάθε τάξης και στη συνέχεια απονεμήθηκε το Βραβείο του Γενναδίου στη μαθήτρια της 9ης Τουάνα Ελίσσα Κασάπογλου. Το βραβείο αυτό έχει θερσμοθετηθεί να αφιερώνεται κάθε χρόνο σε έναν αριστούχο μαθητή που διακρίνεται επίσης για το ήθος και την άρτιστη συμπεριφορά του.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων της ΠΜΓΣ κ. Σάββας Παναγιωτίδης αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στα 4 νέα μέλη του Συνδέσμου, στους 4 αποφοίτους, τους έδωσε τα δώρα τους εκφράζοντας την επιθυμία του να είναι μελλοντικά ενεργά μέλη του Συνδέσμου και αναλάβουν ευθύνες.

Τέλος στο βήμα έλαβαν μέρος οι 4 τελειόφοιτοι, η Γιασμίν, η Μαρία, ο Αρσένιος και η Μαρία. Οι πλέον απόφοιτοι της Σχολής, συγκίνησαν τους παρεβρισκόμενους με τις αποχαιρετιστήριες ομιλίες τους και παρουσίασαν σύντομα βιντεάκια με φωτογραφίες από τη σχολική τους ζωή.

Η τελετή έληξε με ευχές για ένα καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι και με ευχές επιτυχίας προς τους νέους μας απόφοιτους.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ