12.5 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου  (26-27 Μαΐου 2023)

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, με τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ευσέβιο Παντανασσιώτη, Ηγούμενο της Ι. Μονής Παναγίας Παντανάσσης Mangrove Mountain, με μέλη της Αδελφότητός του. 

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Χαράλαμπο Νίτσεφ, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Βουλγαρόφωνης Κοινότητας της Πόλεως, και τον Εντιμολ. Άρχοντα Ορφανοτρόφο κ. Boris Gyurov με τη σύζυγό του. 

Τον Αρχιμανδρίτη κ. Καλλίνικο Γεωργακόπουλο, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος, και τους Ελλογιμ. κ. Δημήτριο Χρ. Ηλιόπουλο, Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, και Εντιμ. κ. Σωτήρη Πολύζο, δημοσιογράφο.

Τον Οσιωτ. Μοναχό Ιεζεκιήλ Ξενοφωντινό, από την Ι. Μονή Αγίου Γεωργίου Κουδουνά Πριγκήπου.

Τον Εντιμ. κ. Εμμανουήλ Νεραντζούλη, ανεψιό του αειμνήστου Μητροπολίτου Γέροντος Νικομηδείας κυρού Ιωακείμ, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Γεωργία, και τον υιό τους Αντώνιο με την σύζυγό του Ευγενία, από τις ΗΠΑ. 

Τον Εντιμ. κ. Γεώργιο Παπαλιάρη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων (ΣΥΡΚΙ), με τον Εντιμ. κ. Εμμανουήλ Κωστίδη, Δημοσιογράφο, από την Πόλη, και την Ευγεν. κ. Αναστασία Κοσιώνη, Δημοσιογράφο, από την Αθήνα.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ζαππείου Σχολής.

Εκπροσωπήσεις 

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο στην κηδεία του αειμνήστου Mesut Ilgim, που τελέστηκε από το Τζαμί του Τεσφίκιε, στις 21 Μαΐου 2023.

Από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Δαφνουσίας κ. Σμάραγδο, στην βάπτιση του τέκνου του ζεύγους Νικολάου και Φιόνας Ογρετμένογλου, που τελέστηκε στον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κουσκουντζουκίου, την Κυριακή, 28 Μαΐου 2023.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ