15.8 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (9 Μαΐου 2023)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα, με κληρικούς της Επαρχίας του.

Την Ευγεν. κυρία Νατάσα Θεοδωρίδου, καλλιτέχνιδα, από τη Θεσσαλονίκη. 

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Βασιλείου Εμμανουηλίδη, Άρχοντος πρ. Λαμπαδαρίου της Μ.τ.Χ.Ε., η οποία τελέστηκε από τον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παλαιού Φαλήρου, το Σάββατο, 6 Μαΐου 2023.

Από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ. Βρεταννίας κ. Νικήτα, στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Εμμανουήλ Μπιλιράκη, Ιατρού, αυταδέλφου του μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων των Η.Π.Α. Εντιμ. κ. Κωνσταντίνου (Gus) Μπιλιράκη, η οποία τελέστηκε από τον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Tarpon Springs, τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023.

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, στην εξόδιο Ακολουθία της αειμνήστου Μαρίκας Πασχαλίδη, κατά σάρκα μητρός του Άρχοντος Οφφικιαλίου της Μ.τ.Χ.Ε. και Καθηγητού Εντιμολ. κ. Συμεών Πασχαλίδη, η οποία τελέστηκε από τον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Συκεών Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023.

Από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιο, και τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Επιφάνιο Kamianovych, στα εγκαίνια του εστιατορίου BIZ, στο κτήριο της Όπερας της Πόλεως, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 5 Μαΐου 2023.

Από τον Πανοσιολ. Διάκονο κ. Βοσπόριο, Υπογραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, στην καθιερωμένη εκδήλωση της Πορείας που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023.

Από τον Πανοσιολ. Μ. Κατηχητή κ. Χρύσανθο, στη βάπτιση του τέκνου του ζεύγους Χριστοφόρου και Αικατερίνας Χαγιάτ, που τελέστηκε στον Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου της Πόλεως, την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023.

Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ηλία Τζιντζολάβα, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Γεωργιανοφώνου Κοινότητος της Πόλεως, σε πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γενικό Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Πόλη, στην έδρα του, τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2023.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ