18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Πορεία των Μεγαλοσχολιτών

Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή

Την Κυριακή, 7 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πορεία των αποφοίτων της Μ. Σχολής.

Προηγήθηκε εκκλησιασμός τον γειτονικό Ναό της Παναγίας Μουχλιώτισσας, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου.

Στη συνέχεια απόφοιτοι, εκπαιδευτικοί και καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στη Σχολή για να τιμήσουν τους αποφοίτους που συμπλήρωσαν τα 50 και τα 25 χρόνια της αποφοίτησής τους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων κ. Σάββας Παναγιωτίδης κάλεσε στην αίθουσα εκδηλώσεων τους παρεβρισκόμενους αποφοίτους, με πρώτο στη σειρά τον Εντιμολ. κ. Αθανάσιο Αγγελίδη Ιδρυτή και αρχαιότερο απόφοιτο.

Η συνάντηση συνεχίστηκε σε ευχάριστο κλίμα, με γεύμα και ομιλίες κατά την οποία παρέστησαν ο Πανοσιολ. Πατριαρχικός Εκπρόσωπος κ. Βοσπόριος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, ο Εντιμ. κ. Γιάννης Γιγουρτσής, Συντονιστής Εκπαίδευσης και νυν φιλόλογος της Σχολής, ο Ιδρυτής της Σχολής κ. Αθανάσιος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας κ. Π. Παναγιωτίδης, εκπαιδευτικοί, απόφοιτοι και φίλοι της Σχολής.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους απόφοιτους του 1998 οι οποίοι συμπλήρωσαν τα 25 χρόνια αποφοίτησής τους.

Θεωρούμε υποχρέωση να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στο Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής μας για την άριστη διοργάνωση, όπως και προς όλους τους παρεβρισκόμενους οι οποίοι έκαναν όμορφη αυτήν την ημέρα.

Ευχαριστίες απευθύνουμε στην ΑΘΠ τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος εκπροσωπήθηκε κατά την εόρτια της Σχολής μας ημέρα και απέστειλε μήνυμα αγάπης.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ