21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος έφτασε στο Αννόβερο

Φως Φαναρίου

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ανέγερση του Ενοριακού Κέντρου στο Αννόβερο και η Ενορία Τριών Ιεραρχών Αννοβέρου έχει προγραμματίσει σημαντικές εκδηλώσεις για το επόμενο τριήμερο.

Σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 στις 17:30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας των Τριών Ιεραρχών, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης «1821 Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ», η οποία αποτελεί ένα αφιέρωμα  του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης στην επέτειο των διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Την Πέμπτη 27 Απριλίου έγινε επίσημη υποδοχή του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου και του Περιφερειάρχη Κρήτης, στην περιφέρεια Αννοβέρου, απ’ όπου και τα στιγμιότυπα που παραθέτουμε εδώ. Στο κτήριο που στεγάζεται η Διοικητική Περιφέρεια Αννοβέρου κυμάτιζε η Ελληνική Σημαία. Με αυτό τον τρόπο επέλεξε ο Περιφερειάρχης Αννοβέρου κ. Steffen Krach να τιμήσει την επέτειο των 30 χρόνων του Ορθόδοξου Ενοριακού Κέντρου.

Την επιμέλεια και τον συντονισμό των εκδηλώσεων έχει ο προϊστάμενος της Ενορίας Αννοβέρου, Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Γεράσιμος Φραγκουλάκης.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ