17.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος στις κοινότητες της Νέας Αγγλίας

«Εθνικός Κήρυξ»

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος ξεκίνησε τη φετινή Μεγάλη Εβδομάδα από την κοινότητα της Αγίας Σοφίας στην πόλη Νιου Λόντον του Κονέκτικατ όπου χοροστάτησε στον Ορθρο και προέστη της Θείας Λειτουργίας την Κυριακή των Βαΐων. Στη συνέχεια, παρακάθισε στον πατροπαράδοτο γεύμα της ιχθυοφαγίας στην κοινοτική αίθουσα μαζί με ολόκληρο το εκκλησίασμα.

Το εσπέρας της ίδιας η μέρας μετέβη στην κοινότητα Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Σόμερβιλ της Μασαχουσέτης όπου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Ιερού Νυμφίου. Το εσπέρας της Μεγάλης Δευτέρας χοροστάτησε στην Ακολουθία του Νυμφίου στην κοινότητα του Αγίου Αθανασίου της πόλη Αρλιγκτον της Μασαχουσέτης, ενώ τη Μεγάλη Τρίτη στην κοινότητα των Ταξιαρχών του Γουότερτάουν.

Το εσπέρας της Μεγάλης Παρασκευής στην Ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου θα προστεί στην κοινότητα του Αγίου Γεωργίου του Λιν. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στην τελετή της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού Βοστώνης και στον Εσπερινό της Αγάπης στην κοινότητα του Αγίου Σπυρίδωνα του Γούστερ Μασαχουσέτης.

Ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος διανέμει τα βάγια στα παιδιά της κοινότητας της Αγίας Σοφίας στην πόλη Νιου Λόντον Κονέκτικτατ.

Ο Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος στην Ακολουθία του Ιερού Νυμφίου στην κοινότητα του Αγίου Αθανασίου στο Αρλιγκτον Μασαχουσέτης. Διακρίνεται ο ιερατικός προϊστάμενος Χαράλαμπος Αρχων.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ