18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (16-18 Μαρτίου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Tους Πανιερ. Μητροπολίτη Ιεραπόλεως κ. Αντώνιο και Αρχιεπίσκοπο Παμφίλου κ. Δανιήλ, από τις ΗΠΑ.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, με τον Εντιμ. κ. Λεωνίδα Μαραβέλη, Δικηγόρο Αθηνών.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ικονίου κ. Θεόληπτο, με την ανεψιά του Ευγεν. κ. Κωνσταντίνα Bug, εργαζόμενη στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με τα τέκνα της, από την Φραγκφούρτη.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, Επόπτη της Περιφερείας Βοσπόρου, μαζί με την Έντιμη Εκκλησιαστική Επιτροπή της Κοινότητος Βαφεοχωρίου, οι οποίοι προσκάλεσαν τον Παναγιώτατο να χοροστατήσει κατά τη Θεία Λειτουργία της επικείμενης πανηγύρεως του Ι. Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, προσφέροντας τον καθιερωμένο άρτο.

Τον Πανοσιολ. Μέγα Κατηχητή κ. Χρύσανθο, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και έλαβε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του. Για τον ίδιο σκοπό δέχθηκε τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Καισάριο Χρόνη.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Χριστόδουλο Καραθανάση, κληρικό της Ι. Μ. Αλεξανδρουπόλεως, με τον Εντιμ. κ. Θεοφάνη Ισακίδη, Οδοντίατρο, Πρόεδρο της Πανελληνίου Ενώσεως Καππαδοκικών Σωματείων.

Τον Ελλογιμ. Δρα Λεωνίδα Τζώνη, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνοαμερικανικής Ενώσεως, με τον υιό του Βασίλειο, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Βύρωνα Νικολαΐδη, Πρόεδρο του Ομίλου PeopleCert, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων Ελλάδος.

Τον Εντιμ. κ. Νεκτάριο Βενέτη, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρία Μαρινίδου, και τα τέκνα τους Θεόδωρο και Άγγελο, και την Ευγεν. κ. Γεωργία Γεωργογιάννη, από τα Ιωάννινα.

Τον Εντιμ. κ. Ιωάννη Καρσερά, επιχειρηματία, από τη Λεμεσό.

Τον Εντιμ. κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, από την Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Ηλία Γκέκα, Αντικέρ, με τους οικογενείς του, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Mustafa Burç Şahin, Συγγραφέα, από την Ισπανία.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ