24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παράταση της έκθεσης για την Ίμβρο του Πατριάρχη στην Αμφιλοχία

Παράταση της έκθεσης φωτογραφίας «Μεταξύ ουρανού και θάλασσας ΙΜΒΡΟΣ νήσος ΔΕΔΟΞΑΣΜΕΝΗ» προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου του Ίμβριου στην Αμφιλοχία.

Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας και του έντονου ενδιαφέροντος πολλών σχολείων της Αιτωλοακαρνανίας να την επισκεφτούν, η έκθεση παρατείνεται μέχρι 3/2/2023. Αξίζουν συγχαρητήρια στον π. Οδυσσέα Κυρόσιμο ο οποίος κινητοποίησε όχι μόνο την πόλη του Αμφιλοχία αλλά και τις άλλες πόλεις του νομού. Μεταξύ των συγκινητικών ευχαριστηρίων προς τον επιμελητή της έκθεσης κ. Κωνσταντίνο Τερψίδη παραθέτουμε και μερικά από τα πολλά σχόλια στο βιβλίο επισκεπτών:

«Αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια. Δεν περίμενα τόση ομορφιά και τόσο πολιτισμό. Μαρία Φούντα Παπά».

«Γευτήκαμε την χαρά της αναγέννησης της Ίμβρου. Γωγούλου Δήμητρα».

«Η έκθεση μας γέμισε συναισθήματα και μας μετέφερε νοερά στην πολυαγαπημένη πατρίδα του Πατριάρχη μας. Ελ. Κουτρουμάνου».

«Πολύ σημαντική έκθεση για την διατήρηση της μνήμης της πατρίδας του πολυαγαπημένου Πατριάρχη μας. Κατσιγιάννη Αγλαία».

«Εξαίρετη έκθεση. Σημαντικό το έργο του κ. Τερψίδη. Τον ευχαριστούμε θερμά και όσους συνέβαλαν στην έξοχη παρουσίαση. Ελένη Κουτούκα».

«Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την υπέροχη ξενάγηση. Μοναδική εμπειρία για τους μικρούς μαθητές μας. 3ο Ν/Γ Αμφιλοχίας».

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ