18.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (20 Δεκεμβρίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

• Toυς Σεβ. Μητροπολίτες Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο, οι οποίοι ζήτησαν τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές για τα επικείμενα ονομαστήριά τους.

• Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Μάξιμο Κυρίτση, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, στο Λιτόχωρο Πιερίας, με μέλη της περί αυτόν αδελφότητος.

• Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Νεκτάριο Μουλατσιώτη, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως Φωκίδος και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ, στο Τρίκορφο Δωρίδος, με μέλη της περί αυτόν αδελφότητος.

• Τον Εντιμ. κ.Jiří Čistecký, απερχόμενο Γενικό Πρόξενο της Τσεχίας στην Πόλη, με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του και την μετάθεσή του στη Μόσχα.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο, κατά την χειροτονία του Θεοφιλ. Επισκόπου Βερενίκης κ. Χρυσοστόμου, που τελέστηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών, την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ