23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο Νεοχωρίου

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοχωρίου ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνιών κ. Αθηναγόρου, Πατριαρχικού Επόπτη της Περιφερείας μας.

Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Σταύρος Κοφινάς, Συντονιστής του Δικτύου του Πατριαχείου μας για την ποιμαντική διακονία στον χώρο της Υγείας, ο οποίος κήρυξε τον Θείον Λόγον, και ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Βαρθολομαίος, Ιερ. Προϊστάμενος Νεοχωρίου και διακόνησε ο Πατριαρχικός Διάκονος Ἐπιφάνιος Καμιάνοβιτς. Έψαλαν εμμελέστατα οι τακτικοί Ιεροψάλτες της Κοινότητός μας Νίκος Παπαγεωργίου και Παναγιώτης Ρακτιβάν.

Ακολούθησε, μέσα σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα, δεξίωση στην Κοινοτική αίθουσα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Εντιμολ. κ. Παντελεήμων Βίγκας, Άρχων Μέγας Χαρτοφύλαξ, Πρόεδρος της Εφοροεπιτροπής της Κοινότητας Παναγίας Κουμαριώτισσας, εκπροσωπώντας και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Αγίου Νικολάου Νεοχωρίου, καλωσόρισε το εκκλησίασμα και ευχήθηκε τα δέοντα για το σαρανταήμερο των Χριστουγέννων.

20 Kasım Pazar günü ayin Aya Nikola kilisesinde Metropolit Atenagoras’ın riyasetinde yapıldı.

Cemaat ve ruhanilerimiz daha sonra Panayia Kilisemizin salonuna geçerek cemaat buluşmasına katılmışlardır

Εκ της Κοινότητος Νεοχωρίου

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ