17.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις – εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (16 Νοεμβρίου 2022)

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, Αρχιερατικώς Προϊστάμενο της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, με τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Τράλλεων κ. Βενιαμίν, κληρικούς και τα μέλη της Εφοροεπιτροπής της Κοινότητος, οι οποίοι προσέφεραν τον καθιερωμένο άρτο για την επικείμενη πανήγυρη του Ι. Καθεδρικού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου Πέραν.

Τον Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερο κ. Σέργιο Vlad, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Πικριδίου, υπεύθυνο της Ρουμανόφωνης Κοινότητος της Πόλεως, μαζί με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Andreaa, Δασκάλα, και τον υιόν τους, Matei-Christian, με αφορμή τα ονομαστήρια του τελευταίου.

Τον Οσιώτ. Ιερομόναχο Θεολόγο, από το Άγιον Όρος, με τον Εντιμ. κ.κ. Δημήτριο Ξενάκη, Μηχανικό Η/Υ,  και την Ευγεν. Αναστασία Αρπατζή, Καθηγήτρια Τουρκικής γλώσσας, από την Αθήνα, καθώς και τον Εντιμ. κ. Damian Stamenkovic, φοιτητή, από την πόλη Vranje της Σερβίας.

Τον Εντιμ. κ. Δημήτριο Μυλωνά, πρώην υπάλληλο του Πατριαρχείου, από την Θεσσαλονίκη.

Τον Εντιμ. κ. Özcan Şabudak, υποδιευθυντή της Ζαππείου Σχολής, από την Πόλη.

Εκπροσωπήσεις

H A.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιο, στην πορεία υπέρ της ειρήνης και κατά της τρομοκρατίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Πέραν (Beyoğlu), την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ