14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ειδήσεις από το Φανάρι (Ακροάσεις και εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο και τον Εντιμολ. Άρχοντα Ασηκρήτη κ. Επαμεινώνδα Πανταζόπουλο, Τραπεζίτη, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Ορθοδόξου Κέντρου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Σαμπεζύ της Γενεύης.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, με τους Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτες κ.κ. Νεκτάριο Κωτσάκη, Ηγούμενο της Ι.Μονής Ομπλού, Ειρηναίο Σωτηρόπουλο, και Χριστόδουλο Ζώη, κληρικούς της Ι. Μητροπόλεως Πατρών.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Μελέτιο Πάντιτς, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας, υπηρετούντα στα Fiji, με τον Εντιμ. κ. Ευάγγελο Καμπιτάκη, Γραμματέα της αυτής Ι. Μητροπόλεως, από το Wellinghton.

Τους Εντιμ. κ.κ. Σαράντη Σπυρίδωνος, Ιατρό, με τη σύζυγό του, Ευγεν. κ. Χριστίνα Σπυρίδωνος, Δικηγόρο, Δημήτριο Μπούρλο, με τη σύζυγό του, Ευγεν. κ. Ευρυδίκη Κουταβά-Μπούρλου, Δικηγόρους, Αντώνιο Μουζάκη, μετη σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρία Τριπίτση, Λογιστές-Φοροτεχνικούς, και Δημήτριο Σωτηρούδη, Επιχειρηματία, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρία Κοκκόλη, Οικονομολόγο, από την Αθήνα.

Την Ευγεν. κ. Μαρία Μπεκιάρη-Παντελάρα, και τον Ελλογιμ. κ. Παναγιώτη Θωμά, Εκπαιδευτικούς, από την Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Αναστάσιο Μαστρογιάννη, μέλος της AHEPA, από την Θεσσαλονίκη.

Τον Εντιμ. κ. Δημήτριο Νταλιάνη, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Ελένη Παπουτσή, γραμματέα στο Πατριαρχείο, και την θυγατέρα τους Βασιλική, με την ευκαιρία της ενάρξεως των φοιτητικών Σπουδών αυτής στον κλάδο της Φαρμακευτικής.

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Αιδεσιμολ. Οικονόμο κ. Γεώργιο Κατζιγκά, κληρικό της Ι.Μ. Γερμανίας, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Ευαγγελία Καραμπουρνιώτη, από το Oberhausen, και τον Εντιμ. κ. Θεοφάνη Μυζήθρα, Ιατρό, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Παρασκευή Λιακόπουλου, αρχαιολόγο, από το Mülheim.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Οφφικιάλιο της Μ.τ.Χ.Ε. κ.κ. Πάρι Ασανάκη, Νομικό Σύμβουλο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, από την Αθήνα.

Τους Εντιμ. κ.κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο, Γενικό Διευθυντή Ηλεκτρονικής Διοίκησης, Βιβλιοθήκης και Εκδόσεων της Βουλής των Ελλήνων, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Πολυξένη Βεργίνη, και Αλκιβιάδη Τρίγκα, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Βασιλική Φοκουκάκη, από την Αθήνα.

Την Ευγεν. κ. Ruken Tekeş, από την Πόλη.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ.Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Aπό τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Δημήτριο Γεώμελο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μητροπόλεως Χίου, στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωακείμ Λημνιούδη, κληρικού της Ι.Μ. Βελγίου, η οποία τελέστηκε την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, στη γενέτειρά του νήσο Χίο.

Aπό τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Σαμουήλ Εφφέ στη συναυλία του συγκροτήματος Fortissimo, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, σε Αίθουσα του Grand Pera της Πόλεως.

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Πανοσιολ. Μ. Σύγκελλο κ. Ιάκωβο, στη δεξίωση που παρέθεσε το Γενικό Προξενείο της Ισπανίας στην Πόλη, στις 6 Οκτωβρίου, για την Εθνική Εορτή της χώρας.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ