19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ειδήσεις από το Φανάρι (9 Αυγούστου 2022)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης παρέστη εις την τέλεσιν του βαπτίσματος των δύο θυγατέρων της  οικογενείας Taşkın και Sevgi İc εν τω εν Αγίω Στεφάνω Αρμενικώ Ι. Ναώ του Αγίου Στεφάνου. Εις τας νεοφωτίστους εδόθησαν τα ονόματα Talya Noa και Adel Mila.

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Συμεών Αυγουστάκη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Τον Οσιώτ. κ. Maurizio Girolami, ΡΚαθολικό κληρικό, με όμιλο πιστών από την Ιταλία. Αντιπροσωπεία του διεθνούς Οργανισμού «Gospel for Asia», από τις ΗΠΑ, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, και του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Νικολάου Καζαριάν, κληρικού της Ι. Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα κ. Ιωάννη Μάνο, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Έλενα και τη θυγατέρα τους Ευγεν. κ. Ελένη, μαζί με τον μνηστήρα της, Εντιμ. κ. Άγγελο Λούμις, από το Σικάγο.

Τον Εντιμ. κ. Johannes Regenbrecht, Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Πόλη, μαζί με τη συνεργάτιδά του Ευγεν. κ. Mirjam Weth.

Την Ευγεν. κ. Elena Clemente, νέα Γενική Πρόξενο της Ιταλικής Δημοκρατίας στην Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Κωνσταντίνο Χαριτόπουλο, Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών, με συνεργάτες του, οι οποίοι τον προσκάλεσαν να επισκεφθεί τον Δήμο τους.

Τον Ελλογιμ. κ. Χριστόδουλο Χατζηχριστοδούλου, Δρα Αρχαιολογίας, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Αγάθη Βαλανίδου, ψυχίατρο, και τον υιό τους, Παναγιώτη, φοιτητή, από την Λευκωσία.

Τον Ελλογιμ. κ. Ozcan Şabudak, Υποδιευθυντή του Ζωγραφείου Λυκείου, από την Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Μενέλαο Βλάχβεη, Διοικητή του Ψυχιατρείου Θεσσαλονίκης, πρώην Βουλευτή, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Ελένη Μουστάκα, και τον υιό τους Κωνσταντίνο, μαθητή, από τη Θεσσαλονίκη.

Τον Εντιμ. κ. Ιωάννη Καράβα, με την Ευγεν. κ. Αγγελική Καλογεράκου – Μπακιρλή, από την Αθήνα.

Τις Ευγεν. κ. Tuğce Semerci και κ. Hande Aktas, στελέχη της Τραπέζης Garanti, από την Πόλη.

Την Ευγεν. κ. Μαρίνα Σοζντέ με τον αδελφό της Αδριανό, από την Ίμβρο.

Tον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Ρωσσοφώνου Παροικίας της Πόλεως.

Τον Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερο κ. Σέργιο Vlad, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Πικριδίου, της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, και υπεύθυνο της Ρουμανικής Κοινότητος της Πόλεως.

Τον Οσιωτ. κ. Pablo de Lima, ΡΚαθολικό κληρικό, με όμιλο ΡΚαθολικών πιστών από την Πορτογαλία.

Τον Ελλογιμ. Καθηγητή Πανεπιστημίου κ. İlber Ortaylı, ιστορικό, από την Πόλη.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ