18.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η κατασκήνωση της Μητροπόλεως Κορέας

Ι. Μητρόπολις Κορέας

Με την βοήθεια του Θεού τελείωσε με επιτυχία η κατασκήνωση της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας για φέτος το καλοκαίρι στο Chuncheon.

Τα παιδιά απόλαυσαν χαρούμενες και δημιουργικές διακοπές, μαθαίνοντας αγγλικά και παράλληλα ζώντας την χριστιανική ζωή στην καθημερινή πράξη. Είναι χαρακτηριστικό αυτό πού ένα παιδί εξέφρασε αυθόρμητα την παραμονή το βράδυ πριν από την αναχώρηση: «Στην κατασκήνωση έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον Χριστό»!

Θερμές ευχαριστίες ανήκουν στα ικανά στελέχη και στις εθελόντριες κυρίες που εργάστηκαν με ζήλο για την πραγματοποίηση του ιερού αυτού έργου. Είθε ο Κύριος να τους ανταποδώσει «εκατονταπλασίονα» τους κόπους της αγάπης τους.

Το κεντρικό θέμα της κατασκήνωσης ήταν: «Φάρμακο Αθανασίας». Στόχος των στελεχών ήταν οι κατασκηνωτές, με την βοήθεια σχετικών βιβλικών και πατερικών κειμένων, να συνειδητοποιήσουν βαθύτερα την μοναδική σημασία της Θείας Ευχαριστίας για την πνευματική ζωή τους.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή και βραδινή Ακολουθία στο παρεκκλήσι της κατασκήνωσης, αγιογραφική μελέτη, μαθήματα αγγλικών, διαλέξεις για θέματα πνευματικής οικοδομής, αθλοπαιδιές, περίπατο στην φύση, επίσκεψη σε μουσείο κ.λπ.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ