18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (27 Ιουνίου 2022)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ακροάσεις 

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, δέχθηκε σε ακρόαση:

Tον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο, ο οποίος ζήτησε τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές για τα επικείμενα ονομαστήριά του.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο.

Τον. Θεοφιλ. Επίσκοπο Αμορίου κ. Νικηφόρο, Ηγούμενο της Ι. Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Βλατάδων, με τον Ιερολ. Διάκονο κ. Παντελεήμονα Τσαβλίδη.

Την Ευγεν. κ. Daria Darnell, απερχόμενη Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στην Πόλη, με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας της και την επικείμενη αναχώρησή της από την Τουρκία. 

Τον Εντιμ κ. Sahak Sargsyan, Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Δημοκρατίας της Αρμενίας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), ο οποίος εδρεύει στην Πόλη. 

Τους Εντιμ. κ.κ. Χριστόδουλο Βαρτζή, Nigel Vaughan Bowen-Morris και John Stratakis, δικηγόρους.

Τον Εντιμ. κ. Georgiy Tuparov, επιχειρηματία από τη Βουλγαρία, υποψήφιο δήμαρχο του δήμου Rakitovo, με τα τρία παιδιά του και τη μητέρα του.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ.Παναγιότης ο Πατριαρχης εκπροσωπήθηκε από τον Πανοσιολ. Μ. Αρχιμανδρίτη κ. Αγαθαγγέλο, Αρχειοφύλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, στο Ζάππειο Γυμνάσιο – Λύκειο για τους αποφοίτους Λυκείου του εφετινού σχολικού έτους.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή στο Ζάππειο.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ