21.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ειδήσεις από το Φανάρι (19 Ιουνίου 2022)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ο Οικουµενικός Πατριάρχης στην παρουσίαση βιβλίου για την Ίµβρο

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουµενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολοµαίος, αµέσως µετά την επιστροφή του από την Αθήνα, την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022, παρέστη στην παρουσίαση του βιβλίου “Τώρα Ποιός Απέµεινε στην Ίµβρο; Από το Νησί των χαρούµενων Ανθρώπων στην Απαγορευµένη Ζώνη: Γκιοκτσεαντά”, του δηµοσιογράφου και συγγραφέα Εντιµ. κ.Serdar Korucu, που πραγµατοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Σταυροδροµίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πανηγύρι Ιστού”, για την επέτειο των δέκα ετών από τη δηµιουργία του Εκδοτικού Οίκου “Ιστός”.

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης το πρωί της Δευτέρας, 20ης Ιουνίου, ανεχώρησε µε τη συνοδεία του στο εξωτερικό για ολιγοήµερη ανάπαυση.

Ακροάσεις 19 Ιουνίου 2022

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση τους Σεβ. Μητροπολίτες Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο και Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυµο.

15 Ιουνίου 2022

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ.Στέφανο, Επόπτη της Περιφερείας Ταταούλων, ο οποίος προσέφερε τον καθιερωµένο άρτο για την επικείµενη πανήγυρη του Ι. Ναού Δώδεκα Αποστόλων Φερίκιοϊ.

Εκπροσωπήσεις

18-19 Ιουνίου 2022

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο στους γάµους του Εντιµ. κ. Αλεξίου Κοµοροσάνο µε την Ευγεν. κ. Χριστίνα Γιλµάζ, οι οποίοι τελέστηκαν στις 18 Ιουνίου 2022, στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Σταυροδροµίου.

Από τον Αιδεσιµολ. Οικονόµο κ. Φιλόθεο Κελεπούρη, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, στην εκδήλωση “Μποµοντιάδα εν πλω” του Συνδέσµου Αποφοίτων Ζωγραφείου προς τιµήν των αποφοίτων των τριών τελευταίων ετών, η οποία πραγµατοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ