21.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία από την Μητρόπολη Κορέας

Το Σάββατο 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η μεταφορά ενός κοντέινερ με φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους εμπόλεμους αδελφούς μας στην Ουκρανία αξίας 450.000 δολλαρίων ΗΠΑ .

Η Ορθόδοξη Μητρόπολη Κορέας από την αρχή του πολέμου στην Ουκρανία συνεργάστηκε με την φιλανθρωπική Οργάνωση Korea Love Sharing Community για την συγκέντρωση της ανθρωπιστικής βοήθειας και την αποστολή της με πλοίο από το λιμάνι του Μπουσάν μέσω Ρουμανίας στην Ουκρανία.

Πριν αναχωρήσει το κοντέινερ από την Σεούλ για το Μπουσάν, πραγματοποιήθηκε μια σύντομη τελετή, κατά την οποία ο Μητροπολίτης Κορέας αναφέρθηκε στην εικόνα που επιγράφεται: «Ιησούς Χριστός, Ο Φιλάνθρωπος», λέγοντας ότι η προσπάθεια που καταβλήθηκε δεν έχει ως κριτήριό της πολιτικές, οικονομικές ή άλλου είδους αμαρτωλές σκοπιμότητες, αλλά τα κίνητρα είναι μόνον φιλανθρωπικά, κατά μίμησιν του Φιλανθρώπου Χριστού.

Στην τελετή ήσαν παρόντες η σύζυγος του Ουκρανού Πρέσβη στην Σεούλ, ο Πρόεδρος της φιλανθρωπικής Οργάνωσης Korea Love Sharing Community και εκπρόσωποι των φαρμακευτικών και άλλων εταιρείων που πρόσφεραν τα προς αποστολή αγαθά.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ