21.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (10 Μαΐου 2022)

Η Α.Θ.Παναγιότης, o Πατριάρχης, δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Διάκονο κ. Βοσπόριο Μαγκαφά, Υπογραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, και τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Ιερώνυμο Σωτηρέλη, τους οποίους ευλόγησε και συνεχάρη πατρικώς με την ευκαιρία των ονομαστηρίων τους.

Τους Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτες κ.κ. Νεκτάριο Κωτσάκη, Ηγούμενο της Ι. Μονής Ομπλού, και Χριστόδουλο Ζώη, κληρικούς της Ι. Μητροπόλεως Πατρών, μαζί με τον Εντιμ. κ. Μιχαήλ Κόρακα, Ιδιωτ. Υπάλληλο. 

Όμιλο Καθηγητών και μαθητών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής υπό τον Σχολάρχη αυτής Ελλογιμ. κ. Δημήτριο Ζώτο, μαζί με Καθηγητές και μαθητές του Πλουταρχείου Γυμνασίου Λιβαδειάς υπό τη Διευθύντρια αυτού Ελλογιμ. κ. Γαρυφαλλιά Μπαλτσιώτου, καθώς και καθηγητές και μαθητές από τη Σχολή Zakladni Skola Josefa Bublika της πόλης Banov Τσεχίας υπό τον Διευθυντή αυτής Ελλογιμ. κ. Jiri Suchy, οι οποίοι επισκέπτονται την Πόλη στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο “Walking the Talk”.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ.Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε: 

Από τον Πανοσιολ. Διάκονο κ. Βοσπόριο Μαγκαφά, Υπογραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, κατά τη βάπτιση του τέκνου του ζεύγους Δημητρίου Νικολαΐδου και Ιρίνας Οικονόμου, η οποία τελέστηκε την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022, στον Π. Πατριαρχικό Ναό.

Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως κ. Βίκτωρα Kopuşçu, στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Αρμενικού Ι. Ναού του Αγίου Κυριάκου, στο Ντιγιαρμπακίρ, και σε όλες τις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του γεγονότος αυτού, το Σάββατο και την Κυριακή, 7 και 8 Μαΐου 2022.

Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Λάζαρο Θεοδοσίου, στην εκδήλωση με τίτλο “Της Ανατολίας Ωδή”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο, τη Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ