22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (23-27 Μαρτίου 2022)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ακροάσεις 23-26 Μαρτίου

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Αιδεσιμολ. Πρωθιερέα Δρα Αλέξανδρο Rentel, Πρωτοσύγκελλο της O.C.A., Καθηγητή Κανονικού Δικαίου στη Θεολογική Σχολή Αγίου Βλαδιμήρου Νέας Υόρκης, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Nancy, από τις Η.Π.Α.

Τον Εντιμ. κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο, μέλος της Βουλής των Ελλήνων, πρώην Υπουργό.

Τον Ελλογιμ. κ. Ιωάννη Γρηγοριάδη, Αναπλ. Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Bilkent της Αγκύρας.

Τον Εντιμ. κ. Σπύρο Σταυριανό, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρία Κοτρώτσιου, και τα δύο τέκνα τους.

Τον Εντιμ. κ. Γεώργιο Μαΐστρο, Χημ. Μηχανικό, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Δήμητρα Μπάη, Φιλόλογο, και τα παιδιά τους, καθώς και τον Εντιμ. κ. Παναγιώτη Μπάη, Θεολόγο και Φιλόλογο, από τη Χίο.

Την Ευγεν. κ. Μαριάνθη Καφετζή, Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων του Ζαππείου Μεγάρου, μαζί με τον Εντιμ. κ. Κωνσταντίνο Αργυράκη και τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Βασιλική.

Τον. Εντιμ. κ. Δημήτριο Οικονόμου, Κτηνίατρο, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Στυλιανή, Ασφαλίστρια, τον υιό τους Εντιμ. κ. Γεώργιο Οικονόμου, Φαρμακοποιό, και την κόρη τους Ευγεν. κ. Δέσποινα Οικονόμου, βοηθό Φαρμακείου, με τον σύζυγό της Εντιμ. κ. Κωνσταντίνο Παράσχου, Πολ. Μηχανικό, και το τέκνο τους Παντελεήμονα Παράσχου, μαθητή, από τη Δράμα.

Εκπροσωπήσεις 27 Μαρτίου

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε, την Πέμπτη, 24 Μαρτίου, από το Μουσείο του Πέραν και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Πόλη, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ “Maria by Callas: In Her Own Words”.

Από τον Πανοσιολ, Αρχιμανδρίτη κ. Τιμόθεο Ραηλάκη Βρανά στην κηδεία του αειμνήστου Φώτη Φωτιάδη, που τελέστηκε στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μ. Ρεύματος.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ