13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (11-17 Μαρτίου 2022)

Ακροάσεις του Πατριάρχου (11-12 Μαρτίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ειρηνουπόλεως κ. Νίκανδρο.

Tους Ουκρανούς Πανιερ. Μητροπολίτη Ιεραπόλεως κ. Αντώνιο και Αρχιεπίσκοπο Παμφίλου κ. Δανιήλ, από τις ΗΠΑ.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Γεώργιο Χριστοδούλου, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, από τη Λευκωσία.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Πέτρο, Ηγούμενο της Ιεράς Σταυροπηγιακής και Πατριαρχικής Μονής Τιμίου Προδρόμου Essex, μαζί με τα μέλη της περί αυτόν Αδελφότητος, Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ζαχαρία και τον Οσιωτ. Μοναχό κ. Βαρνάβα.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, με τον Ελλογιμ. κ. Θεόδωρο Πιτταρά, Επίκουρο Καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), και τον Εντιμ. κ. Μάριο Μάγκο, συνεργάτη της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τον Ελλογιμ. κ. Μιχαήλ Hjälm, Πρόεδρο και Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου του Αγίου Ιγνατίου Στοκχόλμης, μαζί με τους Καθηγητές στο ίδιο Πανεπιστήμιο, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Κύριλλο Χοβορούν, και π. Serafim Smensgård.

Τον Εντιμολ. κ. Γεώργιο Καλαντζή, Άρχοντα Ρεφερενδάριο της Μ.τ.Χ.Ε., πρώην Υπουργό και Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, από την Καβάλα.

Τον Εντιμολ. κ. Αριστείδη Βικέτο, Άρχοντα Νοτάριο της Μ.τ.Χ.Ε., με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Δέσποινα και τον εγγονό τους Σταύρο, από τη Λευκωσία.

Την Ευγεν. κ. Κορνηλία Τσεβίκ-Μπαϊβερτιάν, Εκπαιδευτικό, από την Πόλη, η οποία του προσέφερε το νέο της βιβλίο.

Την Ευγεν. κ. Μελίσσα-Ευδοξία Φινφινή-Κυρίτση, από την Πόλη, για τα ονομαστήριά της.

Ακροάσεις (17 Μαρτίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Μέγα Κατηχητή κ. Χρύσανθο, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και έλαβε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του.

Τον Εντιμολ. κ. Μάριο Ηλιάδη, Άρχοντα Ευταξία της Μ.τ.Χ.Ε., από την Πόλη.

Τους Εντιμ. κ. Νικόλαο Βίτσα και Κυριάκο Λενούδια από τη Στουτγκάρδη.

Εκπροσωπήσεις 

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Λεωνίδα Παπαδόπουλου, Άρχοντος Δικαιοφύλακος της Μ.τ.Χ.Ε., Προέδρου της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης, η οποία τελέστηκε την Πέμπτη, 17 Μαρτίου, από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Θεσσαλονίκης. 

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ