16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (5-8 Φεβρουαρίου 2022)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ακροάσεις

5 Φεβρουαρίου 2022

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Ελλογιμ. κ. Φώτιο Χατζηνικολάου, Αναπλ. Καθηγητή Ιατροδικαστικής, από τη Θεσσαλονίκη.

Τον Εντιμ. κ. Αναστάσιο Κουτσογιάννη, δημοσιογράφο στην ομογενειακή εφημερίδα της Νέας Υόρκης “Εθνικός Κήρυκας”, και την Ευγεν. κ. Δέσποινα Τσόπογλου-Γκίνα, εκπαιδευτικό, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Συμεών Φραντζελά, Αρχικλητήρα Του, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και έλαβε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα πρόσφατα ονομαστήριά του.

6 Φεβρουαρίου 2022

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, κατά την παραμονή Του στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Ανθηδώνος κ. Νεκτάριο, Επίτροπο του Παναγίου Τάφου στην Πόλη.

Τις Ευγενέστατες κυρίες Αργυρώ Κασαπάκη, μητέρα του Ιερολ. Διακόνου κ. Μελετίου Στεφανάτου, ο οποίος υπηρετεί στην Ι. Μονή Αγίας Τριάδος Χάλκης, και Αγγελική Μπούκη, αμφότερες στελέχη της Τραπέζης Πειραιώς, από την Αθήνα.

7 Φεβρουαρίου 2022

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση τον Ελλογιμ. κ. Θεόδωρο Αλεξόπουλο, Καθηγητή Θεολογίας, από την Αυστρία.

8 Φεβρουαρίου 2022

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Χαράλαμπο Νίτσεβ, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Βουλγαρόφωνης Κοινότητας της Πόλεως, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και έλαβε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του.

Τον Οσιολ. κ. Αnton Balai, ΡΚ κληρικό, από την Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Κωνσταντίνο Αλεξανδρή, Διπλωμάτη, από την Αθήνα.

Εκπροσωπήσεις

5 Φεβρουαρίου 2022

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αυστρίας κ. Αρσένιο και τον Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλο κ. Θεόδωρο κατά την ενθρόνιση του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου Β’, η οποία τελέστηκε, παρουσία του Εξοχ. Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου, το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022.

8 Φεβρουαρίου 2022

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό κατά την εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννη Τσιτσιρίδη, αποφοίτου της Θεολογικής Σχολής Χάλκης και κληρικού της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022, από τον Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Χανίων.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ