19.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (24-29 Δεκεμβρίου 2021)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

  • Aπό τον Σεβ. Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ κατά τη νυκτερινή Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, η οποία τελέστηκε χοροστατούντος του άγοντος τα ονομαστήριά του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος Χαλκηδόνος, την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου.
  • Από τον Πανοσιολ. Μ. Σύγκελλο κ. Ιάκωβο, κατά την Χριστουγεννιάτικη Λειτουργία, η οποία τελέστηκε, το βράδυ της Παρασκευής, 24 Δεκεμβρίου, στον ΡΚαθολικό Ναό του Αγίου Αντωνίου της Παδούης στο Πέραν.
  • Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, κατά την κηδεία του αειμνήστου Κωνσταντίνου Κεραμέως, Ομότιμου Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πατέρα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος, που τελέστηκε την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021, από τον Ι. Ναό Αγίων Θεοδώρων Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών.
  • Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, κατά την κηδεία της αειμνήστου Στέλλας Αρχοντώνη, εξαδέλφης του Παναγιωτάτου, που τελέστηκε την Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021, από τον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.
  • Από τον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, κατά την κηδεία του αειμνήστου Αλεξάνδρου Αδαμαντοπούλου, που τελέστηκε την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021, από τον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Ταταούλων.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ